Ülke bayraklarını yere çizen sanatçı Türk bayrağını asmayı tercih etti

Berlin'de ülke bayraklarını meydanlara çizerek para kazanan bir sokak sanatçısı, Türk bayrağını yere çizmek yerine demir bir çubuğa astı. "Türkler bayraklarını yere çizmemi istemiyor" diyen sanatçı, bunun yerine bayrağı asmayı tercih ediyor.

Ülke bayraklarını yere çizen sanatçı Türk bayrağını asmayı tercih etti
Ülke bayraklarını yere çizen sanatçı Türk bayrağını asmayı tercih etti
GİRİŞ 03.09.2020 09:42 GÜNCELLEME 03.09.2020 09:42
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Almanya Berlin'deki sokak sanatçısı Marian, ülke bayraklarını önemli meydanlara çiziyor. Romanya'dan gelen Marian, geçimini de bu yolla sağlıyor. İnsanlar ülke bayraklarının çizili bulunduğu dairelere para bırakarak sokak sanatçısına destek oluyor. Sokak sanatçısı Marian, Almanya'nın başkenti Berlin'in en önemli meydanlarından Alexanderplatz'daydı.

Meydan'da ülke bayraklarını çizen Marian, Türk bayrağını yere çizmiyor. "Türkler bayraklarını yere çizmemi istemiyor" diyen sanatçı, bunun yerine bayrağı asmayı tercih ediyor.

YERE ÇİZMEK YERİNE ASMASI BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Meydandan geçen Türklerden biri, "Öncelikle bizim bayrağımız yerde çizili değil, çizenlere sorulmuş, onlar, 'Türkler bayraklarını yerde istemiyorlar' demiş" ifadelerini kullandı.

"TÜRK BAYRAĞI HER ZAMAN GÖKLERDE OLMALI"

Bir diğer Türk ise, "Türk bayrağı her zaman göklerde olmalıdır diye biz öğrendik hayatımız boyunca. Şu anda bayrağımız asmışlar, çizmemişler ve biz de bunun için çok mutlu olduk, gururlandık" dedi.

YORUMLAR 18
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışında vatanına hakaret edenlere müdahale et ,dinine saldıranlara karşı çik ,Türk'e benzedigin için aşağılayıcı bakışlara tahammül et , Türkiye ye gidince almancı diye çağrıl, Türkiye yi çok seviyorum dediğin zaman orayı beğenmiyorsan burda yaşa diyenlere nedenleri anlat ,gurbette yaşamak zor
    Cevapla
  • Türkistan Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    selam olsun şanlı bayrağımız
    Cevapla
  • mia 3 yıl önce Şikayet Et
    teşekkür edelim
    Cevapla
  • dostacısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Türk dostubayraklar lütfen
    Cevapla
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte bizim farkımız baynağımız bizim inancımız varlığımızın sembolüdür bu yüzden iman kuran vatan millet artı bayrakbizim kutsalımızdır bayrak yere düşerse namusunu şerefini kaybetmişcesine üzülürüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti