Kanada halkı işgalci İsrail'in UCM'de yargılanmasını istiyor!

Kanada’da yapılan bir ankete katılanların büyük çoğunluğu, işlediği savaş suçları nedeniyle İsrail’in Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde yargılanması gerektiğini belirtti.

Kanada halkı işgalci İsrail'in UCM'de yargılanmasını istiyor!
Kanada halkı işgalci İsrail'in UCM'de yargılanmasını istiyor!
GİRİŞ 17.09.2020 22:09 GÜNCELLEME 17.09.2020 22:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ortadoğu'da Adalet ve Barış için Kanadalılar (CJPME), Kanada Bağımsız Yahudilerin Sesi (IJV) ve Filistin-İsrail'de Birleşik Adalet ve Barış Ağı (UNJPPI) isimli STK’lar tarafından EKOS Research isimli kuruluşa yaptırılan anketin sonuçları, "Çifte Standart Yok: Kanadalılar İsrail'e Karşı Daha Büyük Tarafsızlık Beklemektedir" başlıklı raporla yayımlandı.

Ankete ilişkin açıklama yapan Ortadoğu'da Adalet ve Barış için Kanadalılar (CJPME) Başkanı Thomas Woodley, ankete katılanların yüzde 84’ünün, savaş suçu ve insan hakları ihlalleri nedeniyle İsrail’in Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde (UCM) yargılanması yönünde görüş bildirdiklerini açıkladı.

Woodley, Kanada’nın bu yılın başlarında, UCM'nin İsrail hakkındaki savaş suçlarına yönelik olası bir soruşturmasını engellemeye çalıştığını belirterek, "Kanadalılar, İsrail'in veya başka herhangi bir devletin, eylemlerinden ötürü hesap verme sorumluluğundan korunmaması gerektiğini düşünüyorlar. Kanadalılar tarafsız bir UCM'yi destekliyorlar ve Kanada'nın hoşlanmadığı soruşturmalara müdahale etmesi fikrine karşı çıkıyorlar." ifadelerini kullandı.

Ayrıca rapora göre Kanadalıların yüzde 86'sı, Kanada'nın, İsrail'in insan hakları ihlallerini sırf müttefik olduğu için görmezden gelmesine karşı çıkıyor.

YORUMLAR 4
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah uluslararası ceza mahkemesi buna cesaret eder..
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanadalı bile haydut siyonist sudi Bahreyn Bae ve Mısır yönetiminden merhametli ve dindar bakıp utanmanız lazım nasıl bir halktır da bu yönetimi yıkmıyor anlayamıyor insan
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aminnn
    Cevapla
  • Atmaca 43 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara insan demeyin, onlar seytanin insanda vücut bulmus hali. Ya RABBiM bu seytanlari en kisa zamanda HELAK EYLE, Amiiiiiinnn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!