Almanya’dan insanlık dışı karar

Almanya’nın Hamburg kentinde yaşayan Uzun ailesinin 3 ve 5 yaşındaki iki çocuğu darp şüphesi ile gençlik dairesi tarafından ellerinden alındığı ifade edildi. Bu karar karşısında şoka uğrayan aile haksız bir şekilde ellerinden alınan çocuklarının geri verilmesini istiyor.

GİRİŞ 22.09.2020 07:29 GÜNCELLEME 22.09.2020 09:40
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili konuşan anne Nilgün Uzun, çocuklarını 10 Ağustos günü kreşe bırakmasının ardından çocuklarının Gençlik Dairesi tarafından kendinden habersizce kreşten alındığını ifade etti. Uzun, Gençlik Dairesi yetkililerinin gerekçe olarak ‘darp’ ve ‘sağlık sorunları’ gösterildiğini dile getirdi.

HRİSTİYAN YAPILMASINDAN KORKUYOR

Uzun, Alman yetkililerinin yaptığının asla kabul edilemez olduğunu dile getirerek, “Çocuklarımın Hristiyan yapılmasından korkuyorum” dedi. Uzun açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Bana telefon açıyorlar. ‘Çocuklarınızı darp ve sağlık sorunlarından dolayı aldık’ dediler. Kendi aralarında mahkeme etmişler. Ben çocuklarımı darp ediyormuşum. Bundan dolayı elimden almışlar. Bir insan çocuğunu nasıl darp eder? Çocuklarının başka bir aileye verilip Hristiyan yapılmasından korkuyorum. Yardım istiyorum, lütfen bana yardım edin. Ben çocuklarımı geri istiyorum.”

 

 

YORUMLAR 73
  • Deli Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    çık meydana, evladımı vermezseniz, yerine Alman evlatlarını kaçırıp kesip meydana atarım kellesini diye bir tehdit savur, ültimatom ver çocuğunu serbest bırakmalarına, bıraktılar bıraktılar, yoksa uygulamaya başla, hergün bir Alman velefini kes at sokağa
    Cevapla
  • B.uz 3 yıl önce Şikayet Et
    Manyaksin sen
    Cevapla
  • AyaSofya 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin kafanda büyük sorun var!
    Cevapla
  • Mahmud 3 yıl önce Şikayet Et
    Terkedin bu gavurun memleketini
    Cevapla
  • AKHİLAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu milletin bu ümmetin çocuklarını muhafaza buyur. Bize güç ve şuur ver.Amin
    Cevapla
  • Semih 3 yıl önce Şikayet Et
    Para için Almanya ya gidiliyor.Uymuyorsa al çocukları memlekete dön , birsürü aile içi şiddet bahane edilip , çocuklara el konuluyor.
    Cevapla
  • Almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya da 97 bin Suriyeli çocuk kayıp 34 bin Türk çocukları elinden alınmış Türkiye çocuklarımıza sahib çıkmalı
    Cevapla
  • Yandım yandım 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı Çocuk büyür ergen genç olur küçük suçlar işler gençlik ateşi ile polis karışmaz takip eder hatta teşvik eder suça ve defter tutar yazılı şahitli gizli kameralı taaa 18 yaşına gelene kadar burdan sonra en basit suçta bile hakimin karşısına çıkarır atarlar içeri. Alman olursan önlemini alırlar küçük çalışma cezaları verirler ergenlikte ağaç eğikse yaşken düzeltirler. Bunlar sistamatik yapılır kanunlara uygun olarak gençlik mevzuzu burdanda bir kitap roman ve 500-600 bölümlük dizi çıkabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...