BAE'li aktivistten skandal talep: Hayber'den kovulan Yahudilere tazminat ödensin

İsrail ile normalleşme kararı alan ve bu kararını, Washington'da attıkları imza ile resmiyete taşıyan BAE'den bu sefer de skandal bir talep geldi. BAE'li aktivist Mazraui, İsrail'le normalleşme adımlarına yeşil ışık yakan Suudi Arabistan'ın Hz. Muhammed döneminde Hayber'den çıkarılan Yahudiler için İsrail'e tazminat ödemesi ve vatandaşlık vermesi çağrısında bulundu.

BAE'li aktivistten skandal talep: Hayber'den kovulan Yahudilere tazminat ödensin
BAE'li aktivistten skandal talep: Hayber'den kovulan Yahudilere tazminat ödensin
GİRİŞ 24.09.2020 15:08 GÜNCELLEME 24.09.2020 16:11
Bu Habere 253 Yorum Yapılmış

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikeri (BAE) arasında imzalanan normalleşme anlaşmasının ardından iki ülke arasında ilişkiler artık açıkça sergileniyor. Çeşitli alanda yapılan anlaşmalarla birlikteliği kuvvetlendiren BAE'den skandal bir adım geldi.

 

 

"HZ. MUHAMMED DÖNEMİNDE KOVULAN YAHUDİLERE TAZMİNAT

Yeni ülkelerin de normalleşme rüzgarına katılacağı konusu gündemi meşgul ederken BAE'li bir sözde aktivist, ilginç ve bir o kadar da skandal bir talep ile ortaya çıktı.

 

 

İsrail'de yayın yapan Maariv gazetesine konuşan aktivist Mazraui, Suudi Arabistan'ın Hz. Muhammed döneminde Hayber'den çıkarılan Yahudiler için İsrail'e tazminat ödemesi ve vatandaşlık vermesi çağrısında bulundu.

VELİAHT PRENS İLE YAKIN İLİŞKİLERİ VAR

Mazrui, BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed ile yakın ilişkilere sahip olması ile dikkat çekiyor. Mazrui'nin talebinin Zayed tarafından desteklendiği düşüncesi hakim.

YORUMLAR 253
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta uygulanabilecek bir yönü yok, bunun. Zaten Allah'ta buna izin vermez, inşaAllah. Ama şu hareketleri bence hakaret, gibidir. "Suç işlemiş" / "hata yapmış" / "mağdur etmiş" (HAŞA), algısı üretme çabası vardır. BAŞARAMAYACAKSINIZ. Sizlerin ihanetleri ve cinayetleri ortada, apaçık. Hemde çağımızın içinde / günümüzde.
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim her şeye kadirdir. Peygamberimize zulmeden kafirlere tazminat ödenmesini isteyecek kadar alçalmayan Bu müslüman geçinen islam düşmanlarına Rabbim fırsat vermesin. En kısa zamanda kahretsin.
    Cevapla
  • Abdulhamit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Hz .Ömer'e sormak lazim gelir.O da gerekeni yapardı.
    Cevapla
  • bunlar 3 yıl önce Şikayet Et
    munafik
    Cevapla
  • Bahri Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Münafık değil, apaçık kafir denir.
    Cevapla
  • HASAN-HÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce vatandaşlık, sonra tazminat, sonra toprak talebi. --Arz-ı Mevud hayallerine doğru sözde basamaklar-- Ama boşuna. Çünkü Yüce Allah Kuran-ı Kerim'de onların bir daha hezimet yaşayacaklarını söylüyor.
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarın Mısır denen ülkede firavundan kaçtılar diye şefkatli kucaklarınıda açıp üstüne üstlük tazminat ödersede şaşırmamak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular