Ermenistan ordusunun Karabağ'da Azerbaycan'a yönelik TOCHKA-U olduğu iddia edlien balistik füze kullandığı ortaya çıktı. Ermeni hesapların önce paylaşıp sonra apar topar sildiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Savaş suçu olarak nitelenen bu görüntüler sonrası Ermeni yetkililerden herhangi bir yalanlama gelmedi.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Murat 07.10.2020 12:32
    davay davay davarlar, sihalar size davayı gösteriyor
  • Azerbaycanli 07.10.2020 12:21
    Allah belanizi versin Allahdan korkun
  • Necati 07.10.2020 10:31
    Bir füze ateslemekle savaş kazanılmaz.Biz Türk'üz.Bizim Halkımız savaşta korku ve panik yapmaz.Ama aynı şey onlar için geçerli değil.Yeri ve zamanı geldiğinde gereken cevap verilir.Savaş cephede kazanılır.ermenistan savaşacak asker bulamıyor askerleri cepheden kaçıyor.İste aramızda ki fark
  • Vatandaş 07.10.2020 10:02
    Yıllardır tüm ülkeler savaş suçu işledi ama kimse sesini çıkarmadı ne bm ne nato hep yalan dolan... Bu mekanizmalar sadece kendilerine bir şey olduğunda çalışıyor. Türkiye ve Türkiye'nin yanında duran hiç bir ülke için bu mekanizmalar oralı bile olmadılar. Biliyorlar ki OSMANLI geri dönecek. Bir gün gözü kara biri çıkar hepinize dünyayı tersten gösterir. Ülkemizi Atatürk'ten sonra hep korkaklar yönetti maalesef... Kınıyorumla hakkımızı verin demekle bu işler olmadı olmuyor olmayacak. Yok gel diyalog kuralım yok bize ambargo yaptırım yapmayın hep laf. Biz savaşı da ölmeyi de göze aldık. Hani diyordun ya öleceksek adam gibi ölelim bunu başaralım. TAM ZAMANI GEL BAŞARALIM.
  • Vatandaş 07.10.2020 09:57
    Bildiğin rusça konuşuyor bunlar bu da şunu gösteriyor rus askerleri tarafından planlı olarakta yapılıyor olabilir.
Daha fazla yorum görüntüle