Paşinyan'dan skandal ifadeler: Türkiye'ye biz engel oluyoruz

Ermenistan Başbakanı Paşinyan uluslararası basın kuruluşlarına verdiği demeçlerle hem kendini hem de ülkesini rezil etmeye devam ediyor. Paşinyan bugün verdiği bir röportajda, ''Avrupa şunu iyi bilmeli; Türkiye'yi Kuzey Doğu ve Güney Doğu’da durduran son engel Ermenistan'dır.'' ifadeleriyle alay konusu oldu.

Paşinyan'dan skandal ifadeler: Türkiye'ye biz engel oluyoruz
Paşinyan'dan skandal ifadeler: Türkiye'ye biz engel oluyoruz
GİRİŞ 19.10.2020 01:18 GÜNCELLEME 19.10.2020 01:18
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

Ermenistan tarihinin en ağır ve travmatik günlerini yaşıyor. 30 yılı aşkın bir süredir Azerbaycan devletine ve halkına çeşitli dönemlerde taciz ateşlerinde bulunan, terör faaliyetleri yürüten ve Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan devleti artık yalanlardan kurulu bir düzenin son çarklarını döndürme uğraşında.

 

 

Özellikle son 20 gündür Azerbaycan ordusu karşısında perişan hale gelen Ermeni ordusu ülkedeki iç gerilimi de artırıyor. Paşinyan'a olan öfke günden güne artarken Ermenistan Başbakanı Paşinyan, sık sık Türkiye'yi hedef göstererek komik duruma düşüyor.

 

 

PAŞİNYAN'DAN PKK İTİRAFI: TÜRKİYE'Yİ BİZ ENGELLİYORUZ

Paşinyan bugün verdiği bir röportajda, ''Avrupa şunu iyi bilmeli; Türkiye'yi Kuzey Doğu ve Güney Doğu’da durduran son engel Ermenistan'dır.'' ifadeleriyle alay konusu oldu. Öte yandan bu açıklamanın Ermenistan'ın terör örgütü PKK ile kurduğu ciddi bağı ortaya koyduğu öne sürüldü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 170
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    haydut iyi cekmis belli ,asla normal kafayla cesaret edemezdi
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu peşinyan mı, vadeliyan mı, yoksa peşin fiyatına 12 taksitli yan mı ne haltsa şunu iyi bilmeli ki bizim daha çoook büyük işlerimiz var onlarla uğraşıyoruz. Yoksaaa bir şafak vakti savaş kararı alırız Allah'ım izniyle öğle vaktinde erivanda en arka safta taksitli yanı kaamet getirirken bulursunuz.
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Karadenizli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hıahhhhhhhaaaahhhhh...... Hıaaaaahhhhhhhh... Lan Rahmetli Erol TAŞ gibi katıla katıla güleceğim tutmayın beni... Bizi Durduruyormuş Haaaahhhhhhhhhhh....
    Cevapla
  • Ahmett 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK nın ermeni örgütü olduğu ayan beyan ortaya çıktı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor