Ermenistan'dan bomba itiraf: Böyle bir şey savaş tarihinde görülmedi

Azerbaycan ordusunun ilerleyişi karşısında tutunamayan Ermenistan tarafından itiraf gibi bir açıklama geldi. Ermenistan Savunma Bakanlığı temsilcisi Artsrun Hovhannisyan, Azerbaycan ordusunun sayıca ve teknolojik olarak kendilerinden çok üstün olduğunu söyledi.

Ermenistan'dan bomba itiraf: Böyle bir şey savaş tarihinde görülmedi
Ermenistan'dan bomba itiraf: Böyle bir şey savaş tarihinde görülmedi
GİRİŞ 22.10.2020 15:53 GÜNCELLEME 23.10.2020 09:01
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda büyük kayıplar veren ve geri çekilmek zorunda kalan Ermenistan'ın içinde bulunduğu çaresizlik, Ermeni yöneticilerin açıklamalarına da yansımaya başladı. Ermenistan Kamu Televizyonu'na konuşan Ermenistan Savunma Bakanlığı temsilcisi Artsrun Hovhannisyan, itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

 

"BÖYLE BİR ŞEY SAVAŞ TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞTİR"

İki orduyu karşılaştıran Hovhannisyan, Azerbaycan birliklerinin sayıca çok üstün olduğunu belirterek "On iki kat daha fazlalar, bunun ne olduğunu anlıyor musunuz? Böyle bir şey, savaş tarihinde neredeyse hiç olmamıştır ya da çok nadir olmuştur" dedi.

 

"AZERBAYCAN ORDUSU YÜKSEK TEKNOLOJİYE SAHİP"

Azerbaycan ordusunun yüksek teknolojiye sahip olduğunu söyleyen Ermeni yetkili, "Düşmanın yüksek teknolojiye sahip bir ordusu var, onu asla saklamadık. Aynı anda bizim yönümüze binden fazla uçan cihaz gönderildi; İHA, füzeler. Uçaksavar cihazları aynı anda iki İHA vurabilir. Onlar küçükler ve çok çevikler. Fizik de İHA'dan yana" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 144
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    madem öyle ne kaşındın?
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    ermenistan ermenileri gercekten cok aptal bir ulkeye savas aciyorsun nufusun 3 milyon azerbaycan 9 milyon senin iki milyondan maksimum 1 milyon asker cikar 9 milyondan maksimum 5 milyon hic bir sekilde 12 kati olmaz ama siz bir sihayi 20 de gorebilirsiniz zira bir siha butun ermenistana bedel.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki diyaspora sus pus olmuş umutlar Joe bidon a diyorlar...Rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun bu günü bizegösterdi...Bizler yalniz Rabbimizden yardim dileriz...
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    bak kısaca şöyle diyecektin türkler uyanmış bitti
    Cevapla
  • Ezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama . Hepsi bin pişmanyan,bin perişanyan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü