İsrail Doğu Akdeniz'de bir kez daha Yunanistan'a desteğini açıkladı

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, Tel Aviv yönetiminin Doğu Akdeniz'de deniz yetki alanı konusunda Yunanistan'ın yanında olduğunu yineledi.

İsrail Doğu Akdeniz'de bir kez daha Yunanistan'a desteğini açıkladı
İsrail Doğu Akdeniz'de bir kez daha Yunanistan'a desteğini açıkladı
GİRİŞ 24.10.2020 00:52 GÜNCELLEME 24.10.2020 00:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Haiat, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İsrail'in Doğu Akdeniz'deki son gelişmeleri "kaygıyla" izlediğini belirtti. 

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de attığı adımların bölgedeki gerginliği artırabileceğini iddia eden Haiat, "İsrail, deniz yetki alanı konusunda Yunanistan'a tam desteğinin ve güçlü dayanışmasını ifade etmenin yanı sıra bu hakları ihlal etmeye yönelik her türlü girişime de karşı olduğunu yineliyor." ifadelerini kullandı. 

İsrail'in Atina Büyükelçiliğinden ve Haiat tarafından ağustos ayında yapılan benzer yazılı açıklamalarda da Tel Aviv'in Doğu Akdeniz konusunda Yunanistan'ı desteklediği dile getirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Taka 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunana gaz ver saldırsın. Yunan maşa tıpkı bae suud gibi
    Cevapla
  • dostt birr 3 yıl önce Şikayet Et
    israil fransa her zaman kışkırtıcı eylemler yapar. para silah verir.buda yunan cephanesine silah girdisi yapar. yunana bedavadan askeriyesinin eksiklerini tamamalar. akilli yunan yakinda turkiyeyle barış saglar goreceksiniz.cephane techizat tamamalandi bedavadann
    Cevapla
  • Engin Buğdaci 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi bir olup bize saldirsalar ne yazar. Güçlü olan değil Allah kimin yanındaysa o kazanır. Doğru yolda yani Kuran ve Sünnetten ayrılmayan daima kazanır. Peygamberimizin yolundan gidenlerden eylesin bizi Hak Teala
    Cevapla
  • Alparslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sürü silah verdi.Boşuna yunanı savunmuyor.Küfür tek millettir.
    Cevapla
  • Anti Arap 3 yıl önce Şikayet Et
    Arap dini ve kültürünü Türkler araplardan daha cok venimseyerek kendi kültürünü unutmus konusma diline binlerce arapca sözcük girmis.. Bunlar yetmezmis gibi birde araplarin sevgisine israille kötü olduk..simdi araplar israille anlasip normal hayata dönüyor diye biz , türklere nanik gösteriyorlar..! Ve hatta bize deli ! Zur deli bile deseler haklilar.. Biz yine araplar ve onlarin degerlerini korumaya devam .. Halbuki bugün begenmediginiz israil azerilere en büxük destegi veriyor..araplar degil.. Viz ne zaman uyanacagiz ?
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman iseniz ağır konuşurumda değilseniz yazmaya bile gerek yok. Önce dinini öğren sonta geçmişini tarihini Her bulduğun yerede yazma. Atalarının ahını alma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"