Rusya, ABD ve Almanya uçakları karşı karşıya geldi! Havada sıcak dakikalar..

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yayınlanan açıklamada, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçağının, Baltık Denizi üzerinde Almanya’ya ait gözetim uçağını ve ABD’ye ait casus uçağını engellediği duyuruldu.

Rusya, ABD ve Almanya uçakları karşı karşıya geldi! Havada sıcak dakikalar..
Rusya, ABD ve Almanya uçakları karşı karşıya geldi! Havada sıcak dakikalar..
GİRİŞ 26.10.2020 18:39 GÜNCELLEME 26.10.2020 18:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Rusya’ya ait Su-27 tipi uçağın, Baltık Denizi üzerinde Rusya sınırlarına yaklaşan Alman gözetim uçağı ve ABD casus uçağını engellediği duyuruldu. Rusya Savunma Bakanlığı, NATO’nun son aylarda Rusya sınırına yakın bölgelerde gözetleme ve casusluk eylemlerini artırdığını ve bu tarz uçuşların ‘kazara bir gerilime’ neden olabileceğine ilişkin uyarıda bulundu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • KIRKİKİ 3 yıl önce Şikayet Et
    it,iti ısırmaz
    Cevapla
  • Memo can 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dost fakat köpek arasi bir dostluk ne vakit bir kemik atilirsa dostluk biter. Rabbim bu rusu bi hata yaptirtsin bi abdden tokat yesin. Acimasiz katliam yapar rus. Para güc önemli insan hayati hic degeri yok.
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. sizleri birbirinize düşürsün,İnşaallah..Bu dünyayı cehenneme çevirdiniz çok canlar yaktınız sizlerde tez zamanda beter olursunuz..
    Cevapla
  • Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Tez Zamanda Birbirinizden Bulun Kalleşler
    Cevapla
  • milli ucakta hedef 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye olarak milli ucagimiz TFX yani MMU hedef ucagimiz ne rusun SU 35-SU 57 si ne abd nin F15-F 35 si hedef ucagimiz olamaz ancak abd nin dunyada hicbir ulkeye satmadigi sadece kendine sakladigi F22 raptorlardan daha ustun ucak yapmaliyiz bu ucagin yaninda ikinci bir hedefimizde tank avcisi olarak bilinen A10 tunderbold larda ikinci bir ucak hedefimiz olmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...