Erdoğan'ın 'boykot' çağrısı sonrası Fransa'dan dikkat çeken açıklama

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Müslümanları hedef gösteren açıklamaları ve Hz. Muhammed'e (SAV) hakaret içeren karikatürlerin devlet kurumlarına ait binalara yansıtılması İslam ülkelerinde büyük öfkeyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu gelişme sonrası Fransız ürünlerine boykot çağrısında bulunmuştu. Türkiye'nin tepkisi karşısında Fransa'dan dikkat çeken açıklama geldi.

Erdoğan'ın 'boykot' çağrısı sonrası Fransa'dan dikkat çeken açıklama
Erdoğan'ın 'boykot' çağrısı sonrası Fransa'dan dikkat çeken açıklama
GİRİŞ 27.10.2020 01:50 GÜNCELLEME 27.10.2020 21:25
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Fransa Ticaret Bakanı Frank Riester, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısının ardından yaptığı değerlendirmelerde Fransa'nın Türkiye'ye bir boykot misillemesi yapmayı planlamadığını söyledi.

 

 

FRANSA'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransa mallarına yönelik boykot çağrısının ardından Fransa'nın ticarette en yetkili isminden önemli açıklama geldi.

RTL Radyosu'na konuşan Fransa Ticaret Bakanı Frank Riester, Fransa'nın boykot ile ilgili bir misilleme planlamadığını ve Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkileri ve görüşmeleri sürdüreceklerini söyledi.

YORUMLAR 93
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz görüşmek istemiyoruz
    Cevapla
  • Trabzonli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a hamdolsun Tuttu Fransız mallarına boykot hamlesi tuttu biz ülkemizde boykot yapalım derken Allah İn taktiriyle bütün Müslüman coğrafyasına yayıldı, Akıllı Bilge Başkan Erdoğan öncülüğünü yaptı Bütün Müslümanlar bir Halife gibi Reisin sözünü Fetva saydı.. Macron cok acemisin Siyonist Rothchild seni iyi yetiştirememiş Sadece Erdoğan la ugraşırken amatörce Erdoğanın Arkasına tüm Müslümanların saf almasını sagladın Alemlere Rahmet Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem efendimize o Pis Haramzade diliniz uzatarak Bizim yapamadığımız şeyi yaptın bir açıdan Müslümanları Tek safda topladın..
    Cevapla
  • MUSTAFA 3 yıl önce Şikayet Et
    Reisle görüşmek için önce bi randevu almanız şart sonra adam yerine konursanız eh belki bir dakka. görüşebilirsiniz Görüşme esnasındada size denecek laf şu aklınızı başınıza almazsanız gırtlağınızı sıkarız vesselam
    Cevapla
  • Aynen 3 yıl önce Şikayet Et
    Once ozur dilen ve denki biz bi asalik milletiz kusurumuza bakmayin deyin ondn sonr
    Cevapla
  • Gurbetci almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Hanim efendi ne diyor. Müslümanlar bizim doşmanımıź bize helal mal satıyorlar yasaklansın. Sizi insan yerine bile koymuyorum. Ezikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!