Haber7 yazarı Taha Dağlı "Dünya Masası" adlı programda gündemdeki konuları değerlendirdi.

İSRAİLLİ ŞARKICIYA DUBAİ'DE PARTİ
BAE İsrail arasındaki ilişkiler her geçen gün daha da iyileşiyor. İsrail'in en meşhur pop şarkıcılarından Omar Adam, 27. doğum gününü BAE Kraliyet ailesine mensup dostlarıyla kutladı. Omar'a cüce tahsis edildi. Doğum günü partisinde yüklü miktarda para harcandı.

MOSSAD ÇİN'DEN AŞI GETİRDİ
Mossad, Koronavirüs salgınının yayılmaya başladığı dönemlerde yurtdışında çeşitli operasyonlar düzenlemiş, maske ve ekipmanlara el konulmuştu. İsrail medyası Mossad'ın son olarak Çin'den İsrail'e aşı getirdiğini yazdı. Ajanların Çin'e ait aşıyı İsrail vatandaşlarının kullanımına sunulmak üzere İsrail Sağlık Bakanlığı'na teslim ettikleri belirtildi.

TRUMP: MISIR NİL NEHRİ BARAJINI BOMBALABİLİR
ABD Başkanı Trump, Etiyopya-Mısır arasındaki baraj krizinde durumun ciddi olduğunu açıkladı. Trump, Mısır'ın Nil'siz ayakta duramayacağını ve barajı bombalayabileceğini söyledi.

 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • eray 05.11.2020 10:15
    sisi nin sonu barajla olacak...sisi nil de boğulacak!
  • Pelin 28.10.2020 09:46
    zaten Mursi'nin öldürülmesi atlarını orda oynatmak için iyicene..
  • Pelin 28.10.2020 09:36
    zaten Mursi'nin öldürülmesi atlarını orda oynatmak için iyicene..
  • ercant 27.10.2020 15:23
    mısırla aramızın iyi olmasını istemiyorlar. mısıra benle işbirliği yaparsan TÜRKİYE'den sayemde daha fazla pay alırsın demiş resmen. mevzu mısır değil buğdaydır. mısıra çökmek için akıl veriyor, TÜRKİYE mısır ile ortak siyaset yürütürse bu avrupa için gerçekten büyük bir problemdir. Konunun özü; Türkiye güçlenmesin, mısırda bizim olsun.
  • M. S. 27.10.2020 13:16
    Etiyopya veya farklı bir ülke de Mısırın Sudan sınırı yakınındaki Asuan barajını bombalarsa ortada Mısır adına bir şey kalmaz.
Daha fazla yorum görüntüle