Şuşa zaferinin ardından Dağlık Karabağ'ın sözde lideri hezimeti itiraf etti

Azerbaycan ordusu tarih yazmaya devam ediyor. Dağlık Karabağ'ın kalbi olarak nitelendirilen Şuşa şehrini 28 yıl sonra işgalden kurtarırken, Arayik Harutyunyan'dan itiraf gibi bir paylaşım geldi. Dağlık Karabağ sözde lideri paylaşımında, "Bugün hayatımın en zor sabahını geçirdim. Bir ölüm kalım savaşı veriyoruz" dedi.

GİRİŞ 08.11.2020 18:44 GÜNCELLEME 08.11.2020 18:44
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Azerbaycan ordusu, yaklaşık 30 yıldır işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak amacıyla 27 Eylül'de başlattığı operasyonda ilerleyişini sürdürüyor.

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Karabağ'ın kalbi olarak adlandırılan Şuşa kentinin Ermenistan işgalinden kurtarıldığı müjdesini verdi. Aliyev, "28 yıl sonra kurtarılan Şuşa'da ezan sesi duyulacak" dedi.

"BUGÜN HAYATIMIN EN ZOR SABAHINI GEÇİRDİM"

Şuşa'nın işgalden kurtarılmasının ardından ise sözde Dağlık Karabağ lideri Arayik Harutyunyan'dan itiraf gibi bir paylaşım geldi. Harutyunyan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün hayatımın en zor sabahını geçirdim. Bir ölüm kalım savaşı veriyoruz." ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR 118
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu suriyeden topladiginiz pkk li eniklerinizdemi kurtaramadi sizi o ellerinde ermeni bayraklariyla poz veren alcaklari bulup ermenistana surmek sart
    Cevapla
  • Benden söylemesi 3 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edinde, daha fazla ileri giderseniz, kendi yurdunuzdan da olmayin. Biraz daha böbürlenirseniz anca gidersiniz, sizi Ruslar da, Amerikalilar da, Avrupalilar da kurtaramazlar.
    Cevapla
  • Manisalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu daha iyi günleriniz.beter olursunuz inşallah.
    Cevapla
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    Azralinizi bekliyorsunuz kaçacaksan oynamayalım
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan haritadan silinmesi Müslüman Türk yurdu olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!