ABD'de 'ölümsüz' yılan alarmı!

ABD’nin Virginia eyaletinde yaşayan bir kişi yaban hayatı yetkililerini arayarak yarım ay şeklinde başı olan tuhaf bir yılan gördüğünü söyledi. Söz konu hayvanın yılan olmadığını, ancak oldukça tehlikeli bir istilacı tür olan çekiç başlı yassı solucan olduğu belirlendi. Vücudundan bir parçası koptuğunda kendini yenileyen hayvanın öldürülmesinin imkansız olduğu ve türün Asya’dan ABD’ye geldiği açıklandı.

ABD'de 'ölümsüz' yılan alarmı!
ABD'de 'ölümsüz' yılan alarmı!
GİRİŞ 09.11.2020 12:25 GÜNCELLEME 09.11.2020 13:07
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

ABD’nin Virgina eyaletinde yaşayan bir kişi yaban hayatı yetkilerini yarım ay şeklinde bir başa sahip olan gizemli bir yılana karşı harekete geçirdi. 

 

 

Adı belirtilmeyen sakin, Virginia Yaban Hayatı Yönetim Kontrolü’nün 24 saatlik yılan yardım hattıyla temasa geçerek yetkilere haber verdi.

Yetkiler tarafından yaoılan ilk açıklamada, "Her yıl binlerce yılan tespit ediyoruz. Ama sorun şu ki, daha önce hiç böyle bir şey görmedik. Ne olduğu hakkında herhangi bir fikriniz varsa lütfen bizimle iletişime geçin” denildi. 

 

 

YILAN DEĞİL, ÇEKİÇ BAŞLI YASSI SOLUCAN

Halk çağrıya cevap verdi ve yaban hayatı ekibine 'yılanın' aslında Asya'dan gelen istilacı bir tür olan çekiç başlı yassı solucan olduğu anlaşıldı.

Söz konusu solucanların 1900’lü yılların başında bitki ticareti yoluyla ABD'ye geldiği ve o zamandan beri bölgede gittikçe yaygınlaştığı ifade edildi. 

PARÇALARA BÖLÜNDÜĞÜNDE, HER BİR KISMI YENİ KAFA ÜRETİYOR

Öte yandan, çekiç kafalı yassı kurtlar uzun zamandır bilinmelerine rağmen hala bilim insanları arasında gizemini koruyor. Yenilenme gücüne sahip olan bu hayvanların parçalara ayrıldıklarında hiçbir kısımlarının ölmediği keşfedildi. Daha önce yapılan bir araştırmada, 300 parçaya ayrılan bir çekiç kafalı yassı kurdun, her bir parçasının kendine ayrı bir kafa üreterek kısa zamanda tam boyuta ulaştığı görüldü. 

YORUMLAR 33
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    kertenkee kuyruğu düşün atıyor tekrar çıkıyor buda aynı yeni kafa çıkıyor 2 tane oluyor.kesersen diyor ama ezersen daha yaşamaz arkadaş silindir demiş .neyse sana bilgi verdim öp elimi.okuyun arkadaş az okuyun okuyun okuyun.kuran sana körü körüne bağlanma ilk ayet igra bismi rabbikellezi halak.. rabbinin adıyla oku diyor .oku ki öğrenesin ..
    Cevapla
  • tande 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani her canli olumu tadacaktir ayeti vardi ayete ters o zaman ,bide uzayda yasayan k hayvan vardi yemeksiz susuz havasiz yasayabiliyordu
    Cevapla
  • Berat44 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne anlatıyorsun sen kardeşim herşeyin başlangıcı ve sonu vardır dünyanında Allah o canlıya öyle ömür vermiş bi tür kıyamete kadar yaşayabilir o an geldiğinde herşey sın bulur o küçük beynini çok yorma Allahın kudreti herşeye muaffaktır saçma sapan aklınla ayete muhalif etmen güneşi muslukla söndürmeye benzerki beyhude bir çabadan başka öteye gitmez
    Cevapla
  • Mahur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu yılan islama ve Müslümanlara karşı olan her ülkeye bir tane musallat olmalı ALLAH'ın iznyle belki avrupalı alçaklar ya kendine gelip MÜSLÜMAN olur yada Cehennemi boylar
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar asyadan amerikaya gitmiyor bunlar uzaydan gelenler amerika bir halt yiyor ama kendi sonunu da getirecek hemde dehşeti vahşet olucak amerika halkı dünyadaki insanalrı petrol için sömürdü öldürdü ..sonu dehşet olucak dehet israelle birlikde izleyin görün
    Cevapla
  • Memoral 3 yıl önce Şikayet Et
    Üstünden silindir ile geçince ne olacak acaba. Allah bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...