Aliyev resti çekti: Türk askerini davet ederim!

Azerbaycan'ın Şuşa'yı almasıyla kritik eşiğin geçildiği Dağlık Karabağ mücadelesine yönelik Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den yeni bir açıklama geldi. Aliyev, "Azerbaycan büyük bir tehditle karşılaşırsa, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin askeri yardımına başvurabilir" dedi.

GİRİŞ 09.11.2020 14:09 GÜNCELLEME 09.11.2020 14:40
Bu Habere 242 Yorum Yapılmış

Azerbaycan 27 Eylül’den bu yana sürdürdüğü Dağlık Karabağ mücadelesinde adım adım zafere yaklaşıyor. Simge şehir Şuşa’nın işgalden kurtarılmasıyla ülkede bayram havası hakim… Kalan bölgelerde ise Azerbaycan ordusu Ermenistan’a cephede ağır kayıplar verdirdi.

 

 

"TSK'YI DAVET EDERİM"

Gelen son dakika haberine göre Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, çatışma bölgesindeki son gelişmeleri değerlendirerek önemli bir açıklama yaptı.

 

 

AZTV’de geçen açıklamaya göre Aliyev “Azerbaycan büyük bir tehditle karşılaşırsa, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin askeri yardımına başvurabilir” dedi.

Aliyev şöyle konuştu:

“Türk askerinin müdahalesine gerek kalmayacağını düşünüyorum. Ancak, yıllar önce Türkiye ile anlaşma imzaladık. Dolayısıyla; böyle bir durumda (askeri desteğe ihtiyaç) gerekli yasal dayanağa sahibiz.” 

23 KÖY DAHA İŞGALDEN KURTARILDI

Azerbaycan ordusu 23 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı

YORUMLAR 242
  • DEVLET KURANLAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk Türk"e ihtiyaç duyarsa davetiye beklemez gözümüz ve gönlümüz sizlerle huduttur aşarız bozuk bir etmeni devlettir tereddütsüz yıkarız yerine bir türk devleti daha kurarız yapmadığımız bir şeydeğil
    Cevapla
  • karadağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    rusu davet ettin , hemde karabağın bir kısmını ermeniye verdin.
    Cevapla
  • ARSLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    At üstündeki türk değilse yüktür Öksüzün,yetimin boynu büküktür Dedelerim,ağalarım ALLAH büyüktür Kanımızdan kan,canımızdan can Varolsun gardaşımız azerbaycan Rus'un uşağı ermeni şimdi neyapacan... Saygılarımla... Tunceli Dağ komando Daima hazır ...ARSLAN...
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Çağırmana bile gerek yok orası da bizim vatanımız . Eski Türkiye yok artık ,gardaşını hudutta teslim edip şehadetini izleyecek veya iki tane sivil helikopteri bile göndermeye korkacak. Reis var ve onun yeminli ordusu var.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana helal olsun Haydar Reis. Bize güvendiğin için, gözlerimi yaşarttın. Dünyada en güzel şey birinin size olan güvenidir. Bize bu duyguyu yaşatanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Keamu 3 yıl önce Şikayet Et
    Haydar değil İlham
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor