Ermenistan'ı büyük bir hezimete uğratan Azerbaycan ordusu Ermeni Başbakan Paşinyan'ı teslimiyete zorlayarak büyük bir zafer elde etti. Bu zaferin ardından Azerbaycan sokakları sevinç gösterilerine sahne oldu. Bir yaşlı kadın sevincini, ''Yaşasın, var olsun, Erdoğan baba diyeceğim bundan sonra.'' şeklinde ifade etti. Bu görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Mert 11.11.2020 07:55
    İçimizdeki hainler olmasa Türkiye 10 kat daha güçlü olurdu şimdiye kadar Ama olsun buna da şükür
  • Artvinli 11.11.2020 07:39
    Türkiyede erdoğan değilde başkası olsaydı film seyreder gibi izlerdi, ara arada ateşi kesin derdi.
  • İbrahim. 11.11.2020 07:15
    Anacığım sen baba diyorsun. Birde Türkiye deki hainler , chpkk lılar, iyi partililer, saadetçiler daha niceleride bunu göre bilse o zaman hiç bir düşman ALLAH AZZE VE CELLE nin izniyle TÜRK ün sırtını yere getiremez.
  • Türkiye vatandaşı 11.11.2020 05:46
    Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler dünyada yok kıymetini bilelim
  • SALİH YÜCEL 11.11.2020 05:28
    Azerbeycan'nın zaferinde hiç kuşkusuz en büyük pay Türkiye'nindir. Bu da gösteriyor ki güçlü bir Türkiye bölge üzerinde emelleri olan tüm ülkelerin hesabını bozuyor. İki kardeş ülkenin el ele verince neleri başarabileceğini gördük. Yeterki birbirimize destek olalım. Sorumluluğumuz büyük. Türkiye'yi sadece bu sınırlardan zannetmeyin. Ümmettin ve milletin son kalesi en büyük umudu. Ümmettin ve milletin başı sıkıştığında uzanan eliyiz. O yüzdendir ki Türkiye'ye diz çöktürmek için başta ekonomi olmak üzere dört bir koldan saldıracaklar ama başaramayacaklar.
Daha fazla yorum görüntüle