Trump, ABD'de seçimi kazanan ismi açıkladı! Obama'dan çağrı

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter'dan yaptığı açıklamada seçimi kendisinin kazandığını açıkladı. Ancak Trump, yaptığı açıklama ile bir kez daha Twitter'ın sansürüne uğramaktan kaçamadı.

Trump, ABD'de seçimi kazanan ismi açıkladı! Obama'dan çağrı
Trump, ABD'de seçimi kazanan ismi açıkladı! Obama'dan çağrı
GİRİŞ 16.11.2020 08:49 GÜNCELLEME 16.11.2020 09:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada "SEÇİMİ BEN KAZANDIM" açıklaması yaparak, sonuçlara itirazını bir kez daha dile getirdi.

 

Trump, seçim döneminde yaptığı açıklamalarla Twitter tarafından defalarca sansüre uğramıştı. ABD Başkanının "SEÇİMİ BEN KAZANDIM" açıklamasının ardından Twitter bu tweetin altına "Resmi kaynaklar bu seçimi başka türlü adlandırıyor" notunu düşerek, seçimin kazananının Joe Biden olduğuna işaret etti.

OBAMA'DAN AÇIKLAMALAR

CBS'te yayınlanan "60 Minutes" programına katılan Amerika'nın eski başkanı Barack Obama ise, Trump'a çağrı yaparak seçimleri Biden'ın kazandığını kabul etmesini istedi. Obama ayrıca, gayri resmi sonuçlara göre başkan seçilen Biden'ın kabinesinde yer almayı düşünmediğini belirterek, "Onun (Biden) benim tavsiyelerime ihtiyacı yok" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • TRT World'e Destek 3 yıl önce Şikayet Et
    Küreselci sosyal medya nasılda saldırıyor ulusalcılara, aynı güç odakları sosyal medyada her gün muhalefetin propagandasını yapıp devletimize ve İslama hergün saldırıyorlar, bu tarz içerikleri sürekli gündeme ve trendlere koyuyorlar. Hala Müslüman Türk milleti bunun ne kadar büyük bir tehlike olduğunu anlamadı. Bizans artıkları son seçimlerde büyükşehirleri sosyal medya sayesinde çaldı. Herkes yerli ve milli sosyal medya kanallarına abone olsun ve desteklesin arkadaşlar her şeyi devletten beklemeyin. Youtube'da "Kıyam, Sabır Meşhur, TRT World vb vb" kanallarına abone olabilirsiniz..
    Cevapla
  • Uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar sosyal medya sitelerinde mücadele etsek de, bu sitelerin algoritmaları var ve küreselci organizasyonun plan ve hedefleri doğrultusunda bu mecralar yönlendiriliyor. İşte Trump un twitleri örneğin. Ya da geçenlerde Hikmet Hacıyevin hesabını askıya almaları. Bunun gibi çok algı yönetimi hileleri yapıyorlar. Tagları ön plana çıkarma, hangi hesapların gizleneceği, milli hesapları kapatma veya kısıtlama, beğeni ve retweeti çok gösterme vs. Bunun çözümü yerli ve milli sosyal medyadır.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu nun her seçimde biz kazandık demesine benziyor evet sen kazandın fakat ülkeyi Biden yönetecek
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekden çok ilginç!..Trump % 60 oy alıyor Biden ise %40 ama Seçimi Biden kazanıyor?.. Bu nasıl bir Seçim Sistemi?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi