Koronavirüsü dize getiren Avustralya'da 52 bin kişi rugby maçını tribünden takip etti

Koronavirüs vaka sayılarını ve ölümleri durma noktasına getiren Avustralya'da hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Geçtiğimiz gün oynanan Queensland-New South Wales rugby karşılaşmasını 52 bin kişi tribünden takip etmesi koronavirüs sonrasında bir araya gelen en yüksek sayıdaki kalabalık olarak tarihe geçti.

Koronavirüsü dize getiren Avustralya'da 52 bin kişi rugby maçını tribünden takip etti
Koronavirüsü dize getiren Avustralya'da 52 bin kişi rugby maçını tribünden takip etti
GİRİŞ 19.11.2020 19:26 GÜNCELLEME 19.11.2020 19:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye, Avrupa ve ABD, pandemide ikinci dalga ile mücadele ederken Avustralya, yeni vakaları ve koronavirüs kaynaklı ölümleri durma noktasına getirdi. Hayatın normale dönmeye başladığı ülkede geçtiğimiz gün gün oynanan rugby maçında koronavirüs sonrası seyirci rekoru kırıldı.

Avustralya'daki rugby liginde 52 bin taraftar, Suncorp stadyumunda bir araya geldi. Bu rakam koronavirüsün ortaya çıkmasından sonra bir araya gelen en yüksek sayıdaki kalabalık oldu. Avustralya tüm dünyayı kıskandırdı.

Yetkililerin daha önce statlara uyguladığı yüzde yetmiş yasağını kaldırıp statların yüzde yüz kapasite ile dolabileceği kararını verdikten sonra oynanan maçta ev sahibi ekip Queensland rakibi New South Wales 2-1 lik seri ile mağlup etti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BÜYÜK JEST

Maçtan önce yaklaşık 2 bin bilet, sağlık çalışanlarına virüs sürecinde gösterdikleri kahramanlıktan dolayı bedava verildi. Avustralya'da 52 bin taraftarın bir arada maç izlemesi diğer ülkelerde yaşayan taraftarları kıskandırdı.

YORUMLAR 1
  • caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki nasıl yenmişler koronayı onla ilgili de bir şeyden bahsetseydiniz iyi bir haber olurdu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!