Yunanistan Dışişleri'nden Türkiye açıklaması

Yunanistan Türkiye'ye yönelik dostane tavırdan uzak söylemlerini devam ettiriyor. Dışişleri Bakanı Nikos Dendias Türkiye'yi hedef alan bir dizi açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapan Dendias, AB'ye de çağrıda bulundu.

Yunanistan Dışişleri'nden Türkiye açıklaması
Yunanistan Dışişleri'nden Türkiye açıklaması
GİRİŞ 27.11.2020 14:18 GÜNCELLEME 27.11.2020 15:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yunanistan'dan Türkiye'yi hedef alan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dışişleri Bakanı Nikos Dendias Türkiye'ye yönelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Yunan Dışişleri Bakanı AB'ye çağrıda bulunduğu tweetlerinde, Türkiye'ye sınır konulmalı ifadelerini kullandı:

 

Dışişleri Bakanı Dendias'ın açıklamaları şu şekilde:

Avrupa, Türkiye'nin bölgede kabul edilebilir bir oyuncu gibi davrandığını iddia edemez. Avrupa, Türkiye'nin davranışının sınırlarını göstermelidir. Yunanistan bunu beklemektedir. Elbette Türkiye ile ilişkilerimizde kritik bir dönemdeyiz. AB liderlerinin bir karar almaları gerekecek. Bölgedeki Türk eylemlerinin zarar verici olduğunu açıkça dile getirecekler. 

YORUMLAR 5
  • kirşehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavv yeter gayri şu yunanin ksfasini kopartalim bitsin yav ne kadar ötüyor böyle
    Cevapla
  • Sabir 3 yıl önce Şikayet Et
    hooop bir kimse bize sinir gösteremez. ist önce gendi sinirlarinizi bilin ögrenin. dünyada en son ders verebilecek AB dir .
    Cevapla
  • halit 3 yıl önce Şikayet Et
    ermenilerden sonra sira bunlara gelecek abd haric hic bir avrupa ulkesi atinaya gitmemize engel olacak gücü yok hep bulof yapiyorlar
    Cevapla
  • uygar 3 yıl önce Şikayet Et
    gemide silah bulamadığı halde bu açıklamayı yapan yunan, silah bulunsaydı kim bilir ne diyecekti? Allah Türkün düşmanına en büyük afetleri göndersin inşallah!
    Cevapla
  • Reyyis 3 yıl önce Şikayet Et
    Körün gözü açıldı kavada bak sen gücü yetmiyor ya mahallenin çakallarını davet ediyor bilmi mahalleyi kurtlar çoktan sarmış bile çakallara yer kalmamış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor