Avrupa'da vaka sayısı 17 milyona yaklaştı: Vizonlardan sonra şimdi de kediler...

Avrupa genelinde koronavirüs vaka sayısı 16 milyon 920 bini, can kaybı 386 bini geçti. Danimarka'da vizonların ardından şimdi de koronavirüs kedilerde tespit edildi.

Avrupa'da vaka sayısı 17 milyona yaklaştı: Vizonlardan sonra şimdi de kediler...
Avrupa'da vaka sayısı 17 milyona yaklaştı: Vizonlardan sonra şimdi de kediler...
GİRİŞ 29.11.2020 10:45 GÜNCELLEME 29.11.2020 11:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Danimarka'da koronavirüse yakalanan vizonların ardından bu kez kediler itlaf edildi.
İngiltere'de ise salgın tedbirlerine tepki vardı. Tedbirleri protesto eden göstericilere polisin müdahalesi sert oldu, en az 150 kişi gözaltına alındı.

 

İngiltere'de can kaybı can kaybı 58 bini aştı. Artan can kaybına rağmen alınan tedbirler tepki çekti. Başkent Londra'daki protestolarda göstericiler, tedbirlerin kaldırılmasını istedi. Gösteride en az 150 kişi gözaltına alındı.

İNGİLTERE'DE KOVİD PROTESTOSU

 

 

İngiltere'de aşı sürecinin sağlıklı yönetilebilmesi için kritik bir adım atıldı. İş dünyasından sorumlu bakan yardımcısı Nadhim Zahawi aşıdan sorumlu bakan olarak atandı. Zahawi, koronavirüs aşısının dağıtımı ve takibinden sorumlu olacak.

İtalya’da bir günde 26 bin 323 yeni vaka kaydedildi. Günlük can kaybı 686, toplam can kaybı ise 54 bin 363 oldu. Ülkede salgının başından bu yana 1 milyon 564 bini aşkın kişi koronavirüse yakalandı. 

KEDİLER İTLAF EDİLDİ

Vaka sayısının 78 bini aştığı Danimarka'da milyonlarca vizonun ardından virüs bulaşan kedilerin de itlaf edildiği açıklandı. Kedilerin, itlaf edilen vizonlarla aynı çiftlikte olduğu belirtildi. Kaç kedinin itlaf edildiği konusundaysa bilgi verilmedi.

Hırvatistan'da son 24 saatte 4 bine yakın yeni vaka görüldü. Vaka sayılarındaki artış nedeniyle alınan ek tedbirler yürürlüğe girdi. Restoran, kafe ve spor salonları kapatıldı, ibadet yerlerine kişi sınırlaması getirildi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • analiz 3 yıl önce Şikayet Et
    evet evinde hayvan besleyenler buyrun buradan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı