Bugün papaz tarafından kiliseden kovulan Ermenistan Başbakan'ı Paşinyan'ın yolu Azerbaycan sınırında bulunan Sünik bölgesini ziyaret etmek isterken bölge halkı tarafından kesildi.

Ermenistan’ın Azerbaycan sınırında bulunan Sünik bölgesi halkı, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın bölgeye ziyareti öncesi konvoyu durdurmak üzere protesto düzenledi. Kalabalığı dağıtmak üzere bölgeye gönderilen polis ekipleri ile eylemciler arasında arbedeler yaşandığı ifade edildi.

PAPAZ PAŞİNYAN’I KİLİSEDEN KOVMUŞTU

Öte yandan Paşinyan, kilisede ölen askerleri için düzenlenen dini tören sırasında papaza elini uzatmıştı. Papaz Paşinyan’a tepki göstererek, önce elini vermemiş, sonra da kapıyı göstermişti. Kiliseden kovulan Paşinyan yanındaki korumalara "gidiyoruz" diyerek, kiliseden ayrılmıştı.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • Bilo 22.12.2020 14:05
    @hüseyin Sen ve senin gibileri bu güzel ülkede ne diye yaşıyorsunuz? O papazın türk düşmanlığından, pasinyanın yenilgiyi kabul etmesinden dolayı verdiği bir tepki. Sen her gün dua etki bugünün güçlü Türkiyesinde yaşıyorsun da, o papaz gelip senin adını hüseyinyan'a ceviremiyor!
  • Osmanlı torunları 22.12.2020 13:32
    Sözüm Hüseyin isimli arkadaşa bir İmam asla kimseyi kovamaz o mekân Allah'ın evidir dinen kovma yetkisi yoktur 2.si Bir siyasiyi farz edelim kovdu ne kadar eleştirenler olsada ateistler destekler kafanı yorma.....
  • sığınmacı 22.12.2020 12:57
    yaptıkları işimize geliyor. bu adama sığınma hakkı verelim
  • iso 22.12.2020 11:06
    ermeni halkına desteğimiz tamdır.. yakın yıkın ayaklanın ermenistanda taş taş üstünde bırakmayın :)
  • Adnan 22.12.2020 11:03
    Yiyin birbirinizi ermeni tohumları...
Daha fazla yorum görüntüle