ABD'den Kuveyt'e 4 milyar dolarlık silah satışı!

Son Dakika Haberi; ABD yönetimi Kuveyt'e 4 milyar dolar değerinde 24 adet Boeing AH-64E Apache Guardian saldırı helikopterinin satışını onayladı.

ABD'den Kuveyt'e 4 milyar dolarlık silah satışı!
ABD'den Kuveyt'e 4 milyar dolarlık silah satışı!
GİRİŞ 04.01.2021 22:26 GÜNCELLEME 04.01.2021 22:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kuveyt'in de dahil olduğu, Suudi Arabistan ve Mısır'a toplam değeri 4 milyar 859 milyon 500 bin doları bulan askeri satış onayına ilişkin tebligatı Amerikan kongresine sunulmuştu. 

Boeing AH-64E Apache Guardian

Savunma dergisi Janes'te yer alan habere göre onaylanan satış paketinde Kuveyt'in elindeki 16 AH-64D tipi Apache helikopterinin de AH-64E versiyonuna yükseltilmesi de yer alıyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    petrolun degeri kalmadigi yada petrolünün bittiği zaman ne halt isleyeceksiniz.
    Cevapla
  • cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın silahını alıyorlar ülkelerinde adam yok bu silahları kullanacak nüfusu kaç bunların haraçın diğer adı silah satımı olmuş
    Cevapla
  • Dado 3 yıl önce Şikayet Et
    Mafya Adam diyorki bana para kazandirmak, vatandasimi zengin etmek, beni daha cok beslemekle mukellefsiniz. Sizin goreviniz bu!! Ama apuk sapuk seyler alin, ama kullanamayacaginizi bilmediginiz silahlar olsun, ister luks yatlar alin, gokdelenler yaptirin benim mutahitime, ama film ve eglence, kumar endustirime para kazandirin, sponsor olun.. Kisaca ne yaparsaniz yapin beni ve vatandasimi mutlu edin. Yoksa sonunuzu Saddam gibi yaparim. Ne yapsin Arap, cok gormeyin canlarina cok duskunler.
    Cevapla
  • Tuzla 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya nakit 4 milyar dolar haraç verin daha ucuza gelir şimdi birde o helikopteri bakım eğitim masrafları her sene gelecek hadi pilotlar israilden onu biliyoruz
    Cevapla
  • Analiz 3 yıl önce Şikayet Et
    24 Apache 4 millyar dollar iyi kaziklamislar, bunlarin bakimida cok pahali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!