Zelenskiy'nin paylaşımına Erdoğan'dan cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin teşekkür tweetine cevap verdi. Erdoğan yaptığı paylaşımda "Değerli arkadaşım Zelenskiy, Ukraynalı denizcilerin evlerine sağ salim dönmelerine sevindik. Birlikte tüm dostlarımız, dünyanın her yerindeki tüm kardeşlerimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Zelenskiy'nin paylaşımına Erdoğan'dan cevap
Zelenskiy'nin paylaşımına Erdoğan'dan cevap
GİRİŞ 09.01.2021 17:28 GÜNCELLEME 09.01.2021 17:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Twitter mesajına cevap vererek, "Değerli arkadaşım Zelenskiy, Ukraynalı denizcilerin evlerine sağ salim dönmelerine sevindik. Birlikte tüm dostlarımız, dünyanın her yerindeki tüm kardeşlerimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın İngilizce mesajında Türkiye ve Ukrayna bayrakları da yer aldı. Zelenskiy, Libya'da alıkonulan Ukraynalı denizcilerin tahliyesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmişti.

Ukrayna Devlet Başkanlığı 7 Ocak'ta, Libya deniz sahasında 2016'da alıkonulan Kaptan Hayyam Tankeri mürettebatı 4 Ukrayna vatandaşının ülkelerine döneceğini duyurmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcın olsun REİS .Din dil mezheb renk ayırmaksızın her düşene yardımcı oluyorsunuz iyiki senin döneminde Rabbim seninle bu ülkede yaşamayı nasip etti
    Cevapla
  • Bayrampaşalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler ne işimiz var orda diyenlerle çözülmezdi bir ülkenin güçlü olduğu burdan belli olur nasıl İtalyan bayanı kurtardıysak Buda aynı Türkiye Afrika ve magrep ülkelerinde sözü geçen ülkedir zaten bunu içimizdeki normal vatandaş anlasa ve kavrasa sabah 25 akşam 25 ve onun ikizi chphdpkk 1000 yıl iktidar göremez çakma ülkücülere ve çakma muhafazakarlara duyurulur.
    Cevapla
  • Bölgesel güç 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Erdoğan liderliğinde eski gücüne kavuşuyor. Türkiyeye yıllarca vakit ve enerji kaybettiren laikçi kemalist vesayete yazıklar olsun. Bunlardan kurtulduğumuz için bu başarılar geliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi