İspanya’nın başkenti Madrid'in Moratalaz bölgesinde yiyecek yüklü bir TIR, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalmasının ardından yağmacıların saldırısına uğradı. Yağmacıların, aracın arka kapısını zorlayarak açmalarının ardından yaklaşık 20 ton yiyeceği çaldıkları bildirildi. Çalınan yiyecekler arasında meyve, sebze, yoğurt, tatlı ve içeceklerin olduğu açıklandı.

TIR sürücüsü polise verdiği ifadesinde, karda mahsur kaldıktan sonra teknik yardım talebinde bulunduğunu ve aracı terk ederek eve gitmeye karar vermesinin ardından yağmanın başladığını ifade etti. Sürücü, ilerleyen saatlerde aracı kontrol etmek için olay yerine döndüğünü fakat hiçbir şey yapamadığını, hatta bazı yağmacılar tarafından ölümle tehdit edildiğini belirtti.

TIR'ın yağmalandığı anlar ise çevrede bulunan kişiler tarafından anbean telefon ile kaydedildi.

Öte yandan Filomena fırtınası ile birleşen yoğun kar yağışı İspanya’da hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre ülkenin değişik yerlerinde 4 kişi kar yağışı nedeniyle hayatını kaybetti.

Yorumlar 54 Yorum Var
  • Çekirge 16.02.2021 20:58
    Batının bir görünen yüzü var, bir de görünmeyen...Bu görünmeyen hırsız yüzü. .
  • ZÜLFİKAR ALİ 14.01.2021 22:17
    Barselonada gözümün önünde litvanyalı tırı patlattılar gecenin bir yarısında polis çağırdırdık polis 1 saat geçti olay yerine gelmedi bile garibim litvanyalı şoför naçar biçare firmasına olayı bildirdi.
  • Zülfikar ALİ 14.01.2021 22:12
    Hırsızlık her yerde var pundunu buldumu avr upası amerikası asyası şurası burası yok maya bozuk olduktan sonra kilidede vursan patlatırlar.
  • Özkan 14.01.2021 15:13
    Hamd olsun İslam gibi bir Dinimiz Cennet gibi bir vatanımız var
  • Pirana61 14.01.2021 13:22
    Bu ülkede olmuş gibi haber yapıyorsunuz ispanyada olan olayı
Daha fazla yorum görüntüle