Yunanistan Başpiskoposu'ndan haddini aşan sözler!

Yunanistan Başpiskoposu İeronimos, katıldığı bir televizyon programında, İslam dini ve Müslümanlar için haddini aşan ifadeler kullandı.

Yunanistan Başpiskoposu'ndan haddini aşan sözler!
Yunanistan Başpiskoposu'ndan haddini aşan sözler!
GİRİŞ 17.01.2021 07:24 GÜNCELLEME 17.01.2021 11:07
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başpiskoposu İeronimos, OPEN TV kanalında katıldığı Yunanistan’ın kurtuluş savaşı ile ilgili bir programa katıldı.

 

 

"İSLAM BİR DİN DEĞİL"

İeronimos katıldığı programda "İslam’ın bir din olmadığını" ve "Müslümanların savaş yanlısı insanlar olduğunu" söyledi.

 

 

Elinde kurtuluş savaşından kalma olduğunu söylediği  bir silah ve bazı kutsal emanetlerle kamera karşısına geçen İeronimos "İslam, onun insanları din değil, siyasi bir parti, siyasi bir arzu ve savaş insanları, yayılmacılığın insanlarıdır. İslam'ın özelliği bu. Muhammed'in öğretileri de bunu söylüyor." ifadesini kullandı.

TEPKİ YAĞDI

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulunun (BTTADK) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Yunanistan Başpiskoposu İeronimos’un İslam dinini hedef alan ifadelerinin kınandığı belirtilerek, "Geçtiğimiz bu zorlu dönemde, İslam karşıtı söylemler yerine, daha barışçı ve birleştirici bir dilin kullanılmasını umut ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Rodop ili Yassıköy (Iasmos) Belediye Başkanı Önder Mümin de Başpiskopos Ieronimos’un İslam dini hakkındaki açıklamalarını "talihsiz” olarak nitelendirdi.

YORUMLAR 101
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    "Allah şahid iken, ne diye Allah'ın ayetlerini inkar ediyorsunuz?""bu taşkınlık niye, gerçek olandan başkasını söylemek sana yakışıyor mu." Rus kilisesi din adamları sizden iyi. "Bize ve size indirilene iman ettik; bizim İlahımız da, sizin İlahınız da birdir ve biz O'na teslim olmuşuz." "gelin bizimle sizin aranızda müşterek olan BİR kelimeye tevhidte birleşelim ve O nu birleyelim." "Allah'tan başkasına kulluk etmeyelim, O'na hiçbir şeyi ortak koşmayalım ve diğer bir kısmımızı Rabler edinmeyelim." "neden batıl ile hakkı gizliyorsunuz?Allah'a karşı yalan uydurup iftira düzenden veya ayetlerini yalanlayanlardan daha zalim kimdir?
    Cevapla
  • bir müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    hoştobulos konuşmuş pardon hırlarmış o dili sana yuttururlar sabret
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin yaşadığın din ise,sende dinadamı isen, Elhamdülillah Müslümanım, iyiki müslüman olarak doğmuşum,haşa ya sizin gibi sapkın doğsaydım, düşünemiyorum.dünyayı sömürdünüz ve hala müslümanlara yayılmacı diyorsunuz insanların hala sülük gibi kanını emiyorsunuz.
    Cevapla
  • Dinimiz islam 3 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki papazlarla dışardaki papazlar kardinaller baş pis koposlar hepsibirden harekete geçti. Savaş ve katliam yapanlar kendileri ama hep algı operasyonları ile kendilerini parlatmaya ve taraftar kazanmaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    kendilerini nasil bir yaratikm oldukalrini ispat etmis pis kefere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!