Özel jetiyle Kongre'yi basan emlakçının sözleri şoke etti

ABD Kongresi'ni basan grupta olmasının yanı sıra baskına özel jetiyle gittiği için gündem olan Teksaslı emlakçı Jenna Ryan, yine kendini ve destekçisi olduğu ABD Başkanı Donald Trump'ı savunarak, "Trump orada olmamızı istedi, tarihe tanıklık ettim" dedi.

Özel jetiyle Kongre'yi basan emlakçının sözleri şoke etti
Özel jetiyle Kongre'yi basan emlakçının sözleri şoke etti
GİRİŞ 19.01.2021 10:57 GÜNCELLEME 19.01.2021 10:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'de 6 Ocak kongre baskını gündemdeki yerini koruyor.  ABD Kongresi'ni basan grupta yer alan ve baskına özel jetiyle gittiği için gündem olan Teksaslı emlakçı Jenna Ryan NBC News'e konuştu. Ryan, 6 Ocak'taki baskınla ilgili hiçbir pişmanlık duymadığını belirterek, "Orada olduğum için memnunum. Çünkü tarihe tanıklık ettim. Bir daha bunu yapma fırsatım olmayacak" diye konuştu.

"OYLARI ÇALMALARINI ENGELLEMEK İÇİN BU YOLU KULLANDIK"

Özel jetine atlayıp Washington'a oyların tescili için toplanan Kongre'yi işgale "Trump'la dayanışma için gittiğini" ifade eden Ryan, "Başkan Trump 6 Ocak'ta Washington DC'de olmamızı istedi. Oyları çalmalarını engellemek için bu yolu kullandık" ifadelerini kullandı. Rahat tavırlarıyla tepki çeken Ryan, basmak kelimesinin manasını da sorguladı ve "Mutfağı da 'basabilirsiniz.' Bir yerip basıp 'Yeter artık' diyebilirsiniz. İnsan öldürmek için bir yeri basıyor değilim. 'Ya yaşam ya ölüm' derken biri beni öldürse bile inandığım gerçeğin arkasında duracağım demek istedim" diye konuştu.

ÖZEL JETİYLE PAYLAŞIMI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Trump'a destek olmak için Teksas'tan özel jetiyle Washington'a gelen ünlü emlakçı Jenna Ryan idi. Radyoculuk da yapan Ryan’ın, baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar tepki toplamıştı. Önce lüks "baskın yolculuğundan" fotoğraflarını yayınlayan Ryan, ardından Kongre binasındaki kırık camların önünden kareler paylaşmıştı. Ryan'ın beş kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin yazdığı "Capitol'de (Amerikan Kongre binası) fırtına estirdik. Hayatımın en güzel günlerinden biriydi" sözleri ise büyük tepkiye neden olmuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    chp ye 2 kilo demokrasi göndermeyi unutma hadi bekliyorlar kargosu size ait
    Cevapla
  • usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumun Allah'ı var. yiyin birbirinizi.
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump işadamı, kadın işkadını, bundan doğal ne olabilir. Meslek dayanışması :)
    Cevapla
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    adamların tam gözü dönmüş. ULAN ABD bu halleri mi düşecektin. yerin dibine bat emi. masumlar hariç.
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Aminn...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'