Paşinyan çelik yelekle dolaşıyor

Uzun zamandır düzenlenen protestolarla istifası istenen ve her gittiği yerde halkın ve muhalefetin tepkisiyle karşılaşan Ermenistan Başbakanı Paşinyan, zırhlı yelekle dolaşmaya başladı. Ermenistan Parlamentosu'nda yaptığı konuşmada dahi yeleği çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı.

Paşinyan çelik yelekle dolaşıyor
Paşinyan çelik yelekle dolaşıyor
GİRİŞ 21.01.2021 09:47 GÜNCELLEME 21.01.2021 09:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını 44 gün içinde ezici bir üstünlükle geri almasının ardından, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ülkede "istenmeyen kişi" konumunda.

Aylardır gerçekleştirilen eylemlerle istifası istenen Paşinyan, halkın ve muhalefetin tepkisi ve açık tehditlerinden sonra, zırhlı yelekle dolaşmaya başladı.

Ermenistan Parlamentosu'na geçtiğimiz gün bir konuşma gerçekleştiren Paşinyan, zırhlı yeleğini burada dahi çıkarmadı.

Paylaşımda bulunan Ermeni siyaset bilimci R. Mar, "Parlamentoda soru ve cevaplarda 'Yüce Korkak' zırhlı ceket mi giyiyor? Videoyu izlerken Başbakanlık makamının elinde altın bir şey olduğunu görebilirsiniz" diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR 3
  • CABBAR 3 yıl önce Şikayet Et
    mermiye yazık,mermi belki bir lira,perişanyan kaç para???
    Cevapla
  • İrfan fransadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim vursun? Postun kaç para?
    Cevapla
  • Korkusuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycanlı din kardeşlerimizin ahı yerde kalmayacak inşaallah.Rabbim elbet bir gün belasını verecek.Şehitlerin kanları yerde kalmadı çok şükür.Paşinyanın bu daha iyi günleri,Görevi bıraktığı gün öldürmezlerse,süründürürler.Bu böyle biline...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış