Trump'ın Biden'a bıraktığı mektubun içeriği basına sızdı

ABD'nin 45'inci Başkanı Donald Trump dört yıllık görevinin ardından dün Beyaz Saray'a veda etti. Trump'ın görevi devralan Başkan Joe Biden'a bir mektup bıraktığı ve "Joe, biliyorsun ben kazandım" yazdığı iddia edildi.

Trump'ın Biden'a bıraktığı mektubun içeriği basına sızdı
Trump'ın Biden'a bıraktığı mektubun içeriği basına sızdı
GİRİŞ 21.01.2021 20:21 GÜNCELLEME 21.01.2021 20:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD'nin 45'inci Başkanı Trump, ABD'nin tarihi devir teslim törenine katılmayan ilk başkan oldu. Trump, Beyaz Saray'a veda ettiği an yaptığı imalı açıklamalarıyla renkli kişiliğini bir kez daha ortaya koydu.

MEKTUP BIRAKTI

Donald Trump, 3 Kasım 2020'de yapılan seçimleri kaybetmesinin ardından görevini rakibi Joe Biden'a devretti. Son kez Beyaz Saray'ın kapısında görülen Trump, eşi Melania Trump ile ele ele çıkış yaptı. Amerikalılar tarafından merak edilen bir konu da Trump'ın devir teslim töreni sonrası ABD Başkanı Joe Biden'a bıraktığı mektup oldu.

"JOE BİLİYORSUN BEN KAZANDIM"

Amerikan medyası, 45'inci Başkanı Trump dört yıllık görevinin ardından Beyaz Saray'a veda ettiği sırada, Başkan Joe Biden için bıraktığı merak edilen mektupta "Joe biliyorsun ben kazandım'" yazdığı iddia etti.

TARİHİ DEVİR TESLİM TÖRENİ

ABD Başkanı seçilen Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris yemin ederek göreve başladı. Biden, yemin etmesinin ardından yaptığı konuşmada "Bugün Amerika için demokrasi günü, tarih ve umut günü, yenilenme ve kararlılık günü. Tarihe geçecek yeni bir kararlılıkla dolu bir gün" ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 3
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    abd deki secimler reality tv show
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD seçimleri şaibeye çok açık bir sistem. İstenen kişi seçilmez ise oylar gerektiği kadar tekrar tekrar sayılır...Maksat hasıl oluncaya kadar. Büyük bir demokrasi yalanıyla. Kim seçilirse seçilsin hepsi Müslüman kanı içmekten öteye gidemez.
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet renkli bir kişilik olarak lanse ediliyor, rengini ilan ettiği başkentte görmüştük. Bunların hepsi kukla yöneticiler önlerindeki programa göre seçiliyorlar. bu benim şahsi fikrim yanlış düşünüyor olabilirim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'