Rus yetkili duyurdu! Türkiye ile ortak üretim...

Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi Başkan Yardımcısı Aleksey Frolkin, S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye ile ortak üretim ihtimaline ilişkin soru karşısında, Ankara ile askeri-teknik işbirliğinin çeşitli alanları üstünde görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

Rus yetkili duyurdu! Türkiye ile ortak üretim...
Rus yetkili duyurdu! Türkiye ile ortak üretim...
GİRİŞ 21.02.2021 12:38 GÜNCELLEME 21.02.2021 12:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Başkan Yardımcısı Aleksey Frolkin’e, Türkiye’ye yeni bir S-400 sevkiyatı ve ortak üretim hususunda görüşmelerin hangi noktada olduğu soruldu.

Frolkin soru üstüne, “Türk partnerlerimiz ile daima temas halindeyiz, askeri-teknik işbirliğinin çeşitli alanları üstünde çalışmaya devam ediyoruz” dedi. FSVTS Başkan Yardımcısı, başka bir ayrıntı paylaşmadı.

Rusya, anlaşmaları kapsamında Türkiye’ye dört adet S-400 bataryası teslim etmişti. Opsiyon da içeren anlaşmanın değerinin 2.5 milyar dolar olduğu açıklanmıştı.

Söz konusu anlaşmada yer alan opsiyonun, ikinci bir sevkiyat halinde Türk tarafının belirli bir oranda üretime ortak olabilmesi ihtimalini içerdiği biliniyor.

YORUMLAR 5
  • Divitri 3 yıl önce Şikayet Et
    Menfaat varsa pasta var hayırlısı olsun ülkemizin milletimiz için iyi şeyler olur inşallah
    Cevapla
  • Ayyıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inşallah biran önce başlasın.. terörist Amerika'ya en güzel kapak olur
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne zaman bir parmak uzandıysa bakabilirseniz ya batı yada onun güçüyle üzatıldığını anlarsınız. Tabi doğu da güllük gülistanlık değil. Kısaca biz bize calışıp büyümekten başka yolu yok
    Cevapla
  • Kıyı 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin güçlü olması rusyanın menfaatine abd nin ise aleyhinedir.abd bunun için türkiyeye saldırıyor.çünkü ortadoğuda israil adına çok zalimlikler yapacaktır.türkiyeyi engel görüyorlardır.eğer abd yi yahudilerin etkisinden kurtarılırsa abd adaleti o zaman savunur hale gelir.bu haliyle abd nin adaletin yanında yer alması hayal.aslında abd de bunların etkisinden kurtulmak istiyor.bir an önce abd yi terketsinler diye.sonunda abd liler yahudileri abd den gelecekte kovabilirler.avrupadanda kovabilirler.belki dünyaya o zaman sulh gelebilir.
    Cevapla
  • Hulusi 3 yıl önce Şikayet Et
    ruslarla antartika buzullarında hava üssü kuralım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü