Aliyev, işgalden kurtarılan bölgelerde temel attı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan bölgeleri gezmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği son ziyaret kapsamında Fuzui ve Hocabend'i ziyaret etti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı, ziyaret kapsamında Fuzuli-Hadrut ve Hadrut-Cebrayıl-Şükürbeyli kara yollarının temelini attı.

Aliyev, işgalden kurtarılan bölgelerde temel attı
Aliyev, işgalden kurtarılan bölgelerde temel attı
GİRİŞ 16.03.2021 16:23 GÜNCELLEME 16.03.2021 16:23

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan bölgelere dün gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Fuzuli-Hadrut ve Hadrut-Cebrayıl-Şükürbeyli kara yollarının temelini attı.

YOLLARIN TEMELİNİ ATTI

Eşi Mihriban Aliyeva ve kızı Leyla Aliyeva ile Fuzuli ve Hocavend illerini ziyaret eden Aliyev, önce Fuzuli-Hadrut kara yolunun temel atma törenine katıldı.

Aliyev törende, yeni yolların yapımının işgalden kurtarılan bölgelerin imarında büyük önem taşıdığını belirtti.

AZERBAYCAN BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ

Tören sonrasında Hocavend ilinin Hadrut kasabasına giden Aliyev, burada göndere Azerbaycan bayrağı çekti. Gönderin önünde diz çöken Azerbaycan Cumhurbaşkanı, bayrağı öperek göndere astı.

Aliyev Hadrut'ta, Cebrayıl iline uzanacak ve Şükürbeyli köyünde Hacıgabul-Mincivan-Zengezur Koridoru kara yolu ile kesişecek 43 kilometrelik yeni yolun da temelini attı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!