Koronavirüste umutlandıran gelişme! Milisaniye içinde çökertti

Dünyada koronavirüs kabusu sürerken, virüse karşı umutlandıran bir gelişme yaşandı. Yeni bir araştırmada, ultrason dalgalarının ve titreşimlerinin yeni tip koronavirüse (Kovid-19) zarar vererek, virüsün sivri uçlarının çöküp yırtılmasına neden olabileceği kaydedildi.

Koronavirüste umutlandıran gelişme! Milisaniye içinde çökertti
Koronavirüste umutlandıran gelişme! Milisaniye içinde çökertti
GİRİŞ 16.03.2021 22:21 GÜNCELLEME 16.03.2021 22:22
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

The Explorist internet sitesinde yayımlanan, Massachusetts Institute of Technology (MIT) uzmanları tarafından yapılan araştırmada, tıbbi görüntüleme frekanslarındaki ultrason dalgalarının ve titreşimlerinin, diğer virüsler gibi küre şeklinde olan ve yüzeylerinde hücrelere takılan sivri uçlar bulunan Kovid-19’un sahip olduğu bu uçların çökmesine ve yırtılmasına yol açabileceği belirtildi.

Ultrason titreşimlerinin tıbbi görüntülemede kullanılan frekanslar dahilinde olması gerektiği belirtilen araştırmada bilim insanları, virüsün bir dizi ultrason frekansındaki titreşimlere tepkisini modellemek için bilgisayar simülasyonları kullandı.
 

Bakan Koca açıkladı: Vaka sayısı en çok artan ve azalan iller


MİLİSANİYE İÇİNDE YOK ETTİ

Çalışmada, virüsün havada ve sudaki simülasyonlarında, 25 ila 100 megahertz aralığındaki titreşimlerin, virüsün kabuğunu ve sivri uçlarını bir milisaniye içinde çökertmeye ve çatlatmaya başladığı belirlendi.

Araştırma ekibinden MIT'de uygulamalı mekanik profesörü Tomasz Wierzbicki açıklamasında, "Ultrason uyarımı altında koronavirüsün kabuğunun ve sivri uçlarının titreşeceğini, bu titreşimin çokluğu nedeniyle virüsün belirli kısımlarını kırabilecek yükler oluşturacağını kanıtladık. Sonuçta bu titreşimler ve dalgalar, virüsün dış kabuğuna ve uçlarına gözle görülür, muhtemelen içindeki RNA’ya ise gözle görülemeyecek hasarlar verir. Umudumuz, araştırmamızın disiplinler arası bir tartışmayı başlatmasıdır." ifadelerini kullandı.

Araştırmayı yapan bilim insanları, sonuçların başlangıç ​​niteliğinde olduğunu ve virüsün fiziksel özellikleriyle ilgili sınırlı veriye dayandığını belirtti. Bununla birlikte çalışmadan elde ettikleri bulguların, Kovid-19 için olası bir ultrason temelli tedavinin ilk ipucu olabileceğini kaydetti.

Bilim insanları açıklamalarında, bir sonraki hedeflerinin ise ultrasonun tedavide nasıl uygulanabileceğini kavramak ve insan vücudunun karmaşıklığı içinde virüse zarar vermedeki tam etkisini belirlemek olduğunu aktardı.

YORUMLAR 47
  • ETKİLEŞİM VAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Elektromanyetik frekanslar yayan baz istasyonları, uydular, cep telefonları, kablosuz iletişim araçlarının çoğalmasıyla ve frekanslarının giderek yükseltilmesiyle birlikte yeni tip virüslerin ortaya çıktığı görülüyor (Zoraki Mutasyon). 5G ve üzeri frekanslarda değişimin hızlanacağından emin olabilirsiniz. Uzaya yerleştirilen binlerce uydu ile dünya büyük bir mikrodalga fırını haline gelecek ve buna ayak uyduramayan bedenleri kaybedeceğiz. Geriye, yüksek elektromanyetik frekanslara uyum sağlamış ve bu mikrodalga fırın içinde tamamen kontrol edilebilir şekilde yaşayabilen az sayıdaki bedenler kalacak. Devletler bu gidişi durdurmak yerine kendi insanlarını böyle bir geleceğe taşımaya çalışıyor.
    Cevapla
  • DAHA DA ARTACAK 3 yıl önce Şikayet Et
    ESKİDEN teknolojiden ve sihir/büyü denen elektromanyetik frekanslardan habersiz ve bağımsız hücreler olarak yaşayan insan, YARIN ‘DÜNYA’ adındaki tek bir beynin, yüksek elektromanyetik frekanslarla birbirine bağlanmış olan milyarlarca bedenden sadece biri olacak. Aynı anda, aynı şeylerden haberdar olan, aynı duyguları yaşayan, aynı tepkiyi veren tek bir BEYİN gibi olacağız. Yani çeşitlilik, çokluk kalkacak ve her şey teke inecek. Bu beynin iradesi de şeytanilerde olacak. (Umarız bu plan gerçekleşmez ama gidişat o yönde. Buna biri DUR! desin.) SANCILAR BAŞLIYOR! DÜNYA ve İNSAN yüksek elektromanyetik frekanslar yayan cihazlarla kuşatılıyor. Virüsler kılıktan kılığa giriyor, insanlık kıvranıyor
    Cevapla
  • ETKİLEŞİM ARTTI 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ve insanlık düşmanı şeytaniler elektromanyetik frekansların sihirli gücünü ve ilerleyen teknolojiyi kullanarak bütün dünyayı ve insanlığı avuçlarının içine alabileceklerini keşfettiler. DÜNE KADAR 7 milyar insan genelde birbirinden bağımsız ve habersiz doğal bir şekilde yaşıyordu. BU GÜN baz istasyonları, uydular, telefonlar, kablosuz iletişim araçları, tv, internet ve teknoloji bütün insanları birbirine bağladı. Bu durumun insanları aynı anda birbirlerinden haberdar olmalarını, aynı şeyleri düşünmelerini, aynı duyguları yaşamalarını ve aynı tepkileri vermelerini sağladığını keşfettiler. BU GÜNDEN SONRA elektromanyetik frekansları daha da yükseltip bu durumu daha da ileri taşıyacaklar…
    Cevapla
  • ali05 3 yıl önce Şikayet Et
    ne virüsmüş bee ! bıktık artık .defol git. çık hayatımızdan.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    yerli aşı noldu çıktımı ben biraz geri kaldımda
    Cevapla
  • Sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tens cihazı daha zararsız ve tıp da kullanılan bir alettir.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde şu açıdan bakmak lazım : bu ultrason virüse zarar veriyorsa hücrelerimize de zarar veriyor demekki.
    Cevapla
  • VEFA 3 yıl önce Şikayet Et
    Radyasyon olduğundan zarar vermesi normal
    Cevapla
  • umut 3 yıl önce Şikayet Et
    günaydın.çok akıllısın :))
    Cevapla
  • akıllıcocuk 3 yıl önce Şikayet Et
    haber olsunda nasılsa unutulur bır hafta 10 gun sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri