Kremlin Putin-Biden münazarası için tarih verdi

ABD Başkanı Joe Biden'ın sözlerini görmezden gelmenin mümkün olmayacağının altını çizen Kremlin iki başkanın çevrim içi münazarası için teklifi yineledi: Davet açık, pazartesi ya da Biden için başka bir tarih de olabilir.

Kremlin Putin-Biden münazarası için tarih verdi
Kremlin Putin-Biden münazarası için tarih verdi
GİRİŞ 19.03.2021 16:53 GÜNCELLEME 19.03.2021 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i "katil" olarak nitelendirmesine ve ABD seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle "Moskova bedel ödeyecek" şeklinde açıklamalarının neden olduğu gerilim sürüyor. 

"SUÇLAMALAR ELE ALINIR"

Kremlin Putin'in Çevrim içi münazara önerisini yineledi: "Putin'in ABD Başkanı Biden ile münazara teklifi sürüyor. Davet açık, pazartesi ya da Biden için başka bir tarih de olabilir."

Açıklama, Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov'dan geldi. Peskov, ABD ve Rusya'nın teknolojik imkanlarının 2 başkanı çevrim içi görüştürmek için uygun olduğunu vurgulayarak, "Görüşme olursa suçlamalar ele alınır" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın sözlerine takılıp kalmayacaklarını belirten Peskov, sözleri görmezden gelmenin mümkün olmadığını ancak, diyalog ve müzakereye her zaman hazır olduklarını söyledi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Yalan yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Slav ve slav dünya ya zulüm eder slavsız dünya gerek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'