Sosyal medyadan yayılan bu görüntüler 700 binden fazla kez izlendi, dehşet anlarını izleyenlerin yüreği ağzına geldi. Dev pitonun hayvanat bahçesi sahibinin yüzüne saldırdığı anlar tam anlamıyla şoka uğrattı.

California'daki Sürüngen Hayvanat Bahçesi'nin sahibi Jay Brewer, çürüme riski taşıyan yumurtalarını koruyan dev bir piton tarafından neredeyse yüzünden ısırılıyordu.

DEHŞETE KAPILDILAR 

Ne olduysa Jay Brewer, saklamak için dev pitonun yumurtalarından bazılarını toplamaya çalışırken oldu. Jay Brewer'ın iki buçuk milyona yakın takipçisi, adamın paylaştığı görüntülerle tam anlamıyla dehşete kapıldı.

Brewer'ın Instagram hesabında paylaştığı video, hayvanın dişlerini açığa çıkardığını ve doğrudan adamın gözlerine doğru çok hızlı bir şekilde fırladığını gösteriyor.

Jay hayvanın saldırısından kıl payı kaçtı ve ve şaşkınlıkla kameraya baktı. Dev pitonun saldırısından ne kadar kıl payı kurulduğunu ve ucuz atlattığını fark etti.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Hatice 25.03.2021 21:02
    Korkunçtu cidden iyiki boğmadı dikkatli olması lazım birazda tedbir lazım tabii
  • ufuk 25.03.2021 19:55
    Kadın hiç korkmadı
  • kadir 25.03.2021 18:40
    cok bilmis piton piton hem isirir hem sikarak bogar pitonun agzinda iki sira halinde yuze yakin dis vardir kanca gibi agzin icine donuktur diger canlilar gibi duz degildir kanca gibi disler avini agzina cekmek icin ileri geri hareket eder yilanlarin agzinda vantuz yoktur avlarini icine cekecek disleriyle yutmayi gerceklestirirler oturda biraz belgesel seyret gordugunuz video yuzlerce videodan birtanesi ben cok seyrettim butun buyuk yilanlardan besliyor bu adam.
  • Çiçek. 25.03.2021 16:40
    Niye tetbir almıyor yılanların insanı sarıp bogdugu biliniyor yiyen de var
  • Abdullah 25.03.2021 16:35
    Olum hayvani rahat birak yerinden yurdundan edip kutuya koyuyorsun hani hayvan haklari savunuculari
Daha fazla yorum görüntüle