Fransız medyasında Erdoğan korkusu: Onu nasıl durdururuz?

Fransa’da yayın yapan Le Grand Continent isimli dergi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geride kalan 18 yıllık yönetimini hedef aldı.

Fransız medyasında Erdoğan korkusu: Onu nasıl durdururuz?
Fransız medyasında Erdoğan korkusu: Onu nasıl durdururuz?
GİRİŞ 08.04.2021 01:21 GÜNCELLEME 08.04.2021 01:23
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Fransa’da yayın yapan Le Grand Continent isimli dergi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geride kalan 18 yıllık yönetimini hedef aldı. Erdoğan’ın görev aldığı sürede Avrupa ile yaşanan siyasi olaylara atıf yapan dergi, “Erdoğan’ı nasıl durdururuz” başlığını attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalan gün, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in, AB Konseyi Başkanı Charles Michel’i konuk etti. Söz konusu görüşmenin ardından Fransa’da gündem Erdoğan oldu.

Türkiye ile AB arasında yeni bir dönemin kapılarını açacak mesajların verildiği toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB’den pozitif gündemi destekleyecek somut adımlar atmasını isterken, Michel, “Türkiye’yle ekonomik iş birliği, göç ve halklar arasında bağlantıyı artırmak için somut gündem sunmaya hazırız” dedi. Leyen de, Türkiye ile ilişkilere ivme katmak için geldiklerini söyledi.

"ERDOĞAN'I NASIL DURDURURUZ?"

Bu durumu eleştiren Fransız medyası, dikkat çeken bir başlığa imza attı.

Le Grand Continent isimli dergi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avrupa ülkeleri ile yaşadıklarını özetleyen siyasi kariyerini anlattığı makalede okuyucularına “Erdoğan’ı nasıl durdururuz” diye sordu.

Erdoğan’ın son dönemde yaşanan mülteci krizi, Doğu Akdeniz politikaları gibi konular üzerinden ‘şiddet merdivenlerini’ bir bir tırmandığını öne süren Le Grand Continent, “Daha yüksek bir farkındalığa ihtiyacımız var. Onu durdurmak için artık harekete geçmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
YORUMLAR 50
  • Murat AYAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan'ın arkasında milyarlarca müslümanın duası var onu durdurmak değil bir milim bile geri adım attıramazsınız #RTE#duamız onunla canımızda yoluna #FEDA#olsun
    Cevapla
  • aysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izni ile durduramayacaklar.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisi mi durduracaksınız nah durdurursunuz reis yürür bizde yürürüz utanmazlık arsızlık hadsizlik entrikalarınız terör örgütü barındırmanız desteklemeniz herşey sizde ne laftan anlamazsınız reisi size ve diğerlerine yedirtmeyiz geçti o günler başka kapıya
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    burdaki dostlarınız temsilcileriniz çok uğraşıyor,sabah akşam iftira yalan karalama yapıyorlar ama ferasetli milletimiz kanmıyor.Yani işiniz biraz zor.
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistana talimat versinler. Ermenistanda Türkiyedeki hain yandaşlarına emir versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!