Tunus’tan İstanbul’a gelen bir uçakta kavga çıktığı için uçak 5 saat gecikme yaptı.

Tunus’un başkentinde bulunan Tunus-Kartaca Uluslararası Havalimanı’ndan İstanbul’a giden yolcu uçağında büyük bir kavga çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen kavgadan dolayı uçak normal kalkış yapacağı saatten 5 saat gecikmeli olarak kalktı.

Tunus Havayolları’na ait yolcu uçağının kalkmasına birkaç saniye kala 3 yolcu arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü. İlk olarak sadece kadınlar arasında çıkan kavga erkeklerin katılımı ile birlikte şiddetlendi. Kavga nedeniyle yolcular arasında büyük panik yaşandı. Olayın ardından uçaktaki mürettebat, kavga eden yolcuları ayırmaya çalıştı ancak çabalar sonuç vermedi. Kavga, havalimanındaki polis müdahalesi ile durduruldu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Denizci 12.04.2021 22:36
    Ben darbe gecesi tunusta limandaydım ve tunus halkı turkiyede darbe oldu diye halay cektiler nefret doluyum bu insanlara zaten her rezillik bunlarda gelmesinler böyle turistler
  • Zaza diyarbakir 12.04.2021 22:23
    Böyle turist türkiyeye gelmesine gerk yok modern cumuhryete bunlara ihtiyacimiz yok
  • Dokunulmazlık 12.04.2021 19:36
    Kabin görevlileri ve pilot görevdeyken hakim ve savcının dokunulmazlığına sahip olsun
  • Hatice 12.04.2021 18:59
    Resmen rezillik kadın olduğumdan utandım bayanlarda araptı galiba bi delikanlı çıkıp bunlara ikişer tane Osmanlı tokadı yapıştırsaydı.
  • Cafer 12.04.2021 18:52
    Hindistan hava yolları sandım biran bu uçakta tavuk horuz keçi olsaydı şaşırmazdım.
Daha fazla yorum görüntüle