ABD'li lobiciler teröristlerle anlaştı!

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin, ABD'nin başkenti Washington'da ilk kez bir lobi firmasıyla anlaşma yaptığı bildirildi.

ABD'li lobiciler teröristlerle anlaştı!
ABD'li lobiciler teröristlerle anlaştı!
GİRİŞ 01.05.2021 02:13 GÜNCELLEME 01.05.2021 02:15
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

ABD'de lobi çalışmalarına ilişkin haberleri derleyen "Foreign Lobby" adlı sitede yer alan habere göre, YPG/PKK, "Jim Dornan Strategies" adlı firmayla 30 Nisan'dan geçerli olmak üzere anlaştı.

SKANDAL ÇALIŞMAYI CUMHURİYETÇİLERE YAKIN FİRMA ÜSTLENDİ

Habere göre, anlaşmada adı "Kürt Savunma Güçleri/YPG SDF" şeklinde geçen YPG/PKK, Washington'da "DEAŞ terör örgütüyle mücadelesine" ilişkin lobi çalışmalarını, Cumhuriyetçilere yakın söz konusu firma üzerinden yürütecek.

Anlaşma detaylarının yer almadığı haberde, PYD'nin siyasi kolu Suriye Demokratik Konseyi (SDC) adlı yapılanmanın da geçen yaz Washington'da "AF International" adlı lobi firmasıyla bir anlaşma yaptığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 30
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ABD ile muttefikligine bir şekilde son vermek zorundadır
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    okyanus ötesinden gelip işid filan bahane edip sınırında senin başına çorap ören biri yada birileri varsa. akdenizde karadenizde petrol arama ararsan diye tehdit eden birileri varsa. senin ülkenin içinde pkk ypg.gibi bölücü terör örgütü partisi kuduruyorsa ve sevicileri varsa .kusura bakma o ülke egemen değildir.bana hdp sevip Atatürkçüyüm diyenleri külahıma anlat .laiklik deyip hdp sevicileri külahıma anlat. biraz küçük at. bari kimse bir şey bilmesin.
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Haçlılar bu Vatikan köpeklerini devletleştirmek için her türlü yolu deniyor, acil yıldırım operasyonlarıyla haritadan silinmesi lazım bunların.
    Cevapla
  • Enver 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye artık safını netleştirmeli. Avrasya blokunda yerini almalı . ABD Türkiye’ye zarar vermeye başladı. Bölgede terör devleti kurmak için çalışıyor. NATO müttefiki olarak bir sebep kalmadı Artık bize saldırmak için sebep arıyor, buna karşı Türkiye ,Rusya blokuna sırtını dayamalı .. Bölgede komşu ülkelerle birlik içinde oturup toprak bütünlüğü ve terör devletinin oluşmasına karşı önlemler almak ve ABD yi oradan çıkartmaya zorlamalılar.Eğer herkes bir tarafa çekerse ne İran, ne Irak, ne Türkiye ,ne de Suriye’nin toprak bütünlüğü garantili degil . Türkiye’ye ABD nin Saldırı planı olmasa ABD .S400 Lerin alımına neden karşı çıksın ?
    Cevapla
  • Gerip 2 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba Türkiye Amerika doları vurmali ha PKK ha ABD ayne proge
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir