İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidi'nde namaz kılan cemaate saldırıda bulundu.

İsrail polisi, Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidi’nde yatsı namazı kılan cemaate karşı ses bombaları ve plastik mermi kullandı.

Öte yandan Mescid-i Aksa’nın içinde bulunduğu Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı ile Sahire Kapısında da İsrail polisi Filistinli gençlere saldırdı.

Yoğun bir şekilde çevrede konuşlanan polis, Eski Şehir kapılarından kontrollü bir şekilde geçişlere izin verdi.

Kudüs İslami Vakıflar İdaresi, şu ana kadar Harem-i Şerif’te yaşanan olaylarda çok sayıda yaralı olduğunu duyurdu.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

İsrail polisinin, Mescid-i Aksa, Şam Kapısı ve Şeyh Cerrah mahallesinde Filistinlilere yönelik saldırılarında yaralananların sayısı 178'e yükseldi.

Yorumlar 147 Yorum Var
  • SALİH EMRE 09.05.2021 16:33
    (g)avmil kafirin kahrolsun kafirler
  • Xınısu 09.05.2021 13:09
    Bu kafirlere karşı savaş istiyoruz. Artık yeter baktığımız. Yıllardır aynı tiyatro Videolar gösterilıyor Müslüman kardeşlerimizin nasıl acı çektiği gösteriliyor iki milyarın üstünde Müslüman varken onca devletlerimiz silahlarımız ordularımız varken bu zülme daha ne kadar sabredelim ? Bunca imkan varken bu zülme Müslüman liderler neden bir dur demiyor ? Müslümanlar ortak. Bir ordu ve savaş planı yapıp neden bu israilin cevabını vermiyor ? Bize ya bu videoları izletmeyin veya izletiyorsanız artık harekete geçelim. İki yüzlü bir Müslüman topluluğu olamaz. Müslümanlar yıllardır zulüm altındayken bizler onlara ancak bakmakla yetinemeyiz.
  • Ali 08.05.2021 23:45
    Rabb'im bize Sağlam İman ve Müslümanca tepki vermeyi nasip etsin.
  • Ertuğrul 08.05.2021 15:01
    Kuduz köpek gibi saldırıyorlar Allahın naleti üzerlerine olsun inşallah amin zalimlere yaşasın cehenem.
  • Savaş Keskin 08.05.2021 14:49
    İtrail Harem-i Şerifi yıksa , Kudüs'ü müslümanlara kapatsa kusura bakmayın bu ümmet bu siyonist köpeklere hiç bir şey yapamaz. O kadar duyarsız bi hale geldik ki bir kaç cılız diplomatik açıklamadan ötesi olmuyor. Öyle deterjan , kola boykotu ile filan da bi yol olmaz anca konuşur dururuz boş boş. Medine yahudilerine zamanında ne yapıldı ise bunlarada aynısı misli ile yapılmalı.
Daha fazla yorum görüntüle