Siyonistlerin sokak ortasında bir Filistinliyi linç ettiği görüntüler canlı yayında ekranlara geldi. Bu alçak saldırı saniye saniye görüntülendi.

İsrail’in Bat Yam kentinde Siyonistler, bir araç sürücüsünü linç etmek istedi. İsrail’in birçok kentinde siyonist Yahudiler Araplara saldırmaya devam ederken, Bat Yam’da bir araç sürücüsü linç edilmek istendi. Sokakta bulunan kalabalığın arasına giren sürücü, fanatik Yahudilerin saldırması üzerine aracı ile kalabalıktan kaçmaya çalıştı. Başka bir araca çarparak duran sürücü daha sonra sıkışık olan trafiğin içine girmesi ile saldırganlar tarafından araçtan indirilerek adeta linç edildi.

İsrail basınında yer alan haberlerde, fanatik Yahudilerin araç sürücüsüne Arap olduğu için saldırdığını ifade ederken, bazı kaynaklar ise sürücünün Yahudi olduğunu ve yanlışlıkla saldırıya uğradığını belirtti. Sürücünün sağlık durumu hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

MÜSLÜMANLARIN DÜKKANLARINA SALDIRDILAR

İsrail’in birçok kentinde ise fanatik Yahudiler sokaklara indi. Lod, Haifa, Acre, Bat Yam ve Tiberya'da sokağa inen fanatikler, Araplara ve dükkanlarına saldırdı.

Yorumlar 70 Yorum Var
  • İhsan kuvvatli 13.05.2021 16:19
    Tek kelime EY TÜRKIYE DAHA AYAKLANIP FILİSTINE GITMIYORSAK KANIMIZDAN ŞÜPHE ETMEMİZ GEREK
  • osmanlı torunu 13.05.2021 14:03
    öfkem siyonist canavarlara karşı patlama noktasında eğer bir siyonist görürsem bana ölmek için yalvaracak ama ölmeyecek onu yavaş yavaş öldüreceğim o kardeşimin intikamını almak için bekliyor olacağım..
  • Neco 13.05.2021 13:32
    Isreal terrorıst
  • Yurdun bir İnsanı 13.05.2021 12:57
    Istanbul la edirnede sinogah yokmu fanatik deașlılarda buraları yaksın. DEAȘ ı siyonistler kurdugundan sıkar. Islamda kısasa kısas yokmu VAR. Maclarda bile VAR
  • vatandas 13.05.2021 12:52
    ne kadar kalles 100 kisiyle 1 kisinin üzerine ....bu videoyu tüm dünyaya yayin Allah rizasi icin herkes görsün ...akinci tim buda senin görevin
Daha fazla yorum görüntüle