Filistin halkının haklı mücadelesinde İslam'ın kadın kahramanları davada ön saflarda olmaya devam ediyor. 

İşgalci İsrail polisine 'Bu toprak bizden ve evlatlarımızdan daha değerli.' diye haykıran mücahidenin sözleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

İşte Filistinli kadının o sözleri; 

İki gün önce katlettiğiniz gencin suçu neydi? Sizden korkmuyorum. Senin silahından korkmuyorum. Evlatlarımız öldürdükten sonra toprağımızı aldıktan sonra ne kalacak? Bu toprak bizden ve evlatlarımızdan daha değerli. Senin gözünü oyarım. Toprağıma giremezsiniz. Biz buradayız senin de hükümetinin de gözünü çıkartırız. Netenyahu'nun da gözünü oyarız. Senin uçaklarından da silahlarından da korkmuyoruz. ne yenilmez dediğiniz ordunuzdan ne hükümetinizden korkmuyoruz. Netenyahu sen de Naziler gibi bir domuzsun. Defolun, Filistin'den defolup gidin. 

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Turan 14.05.2021 05:55
    Rabbim Ümmet i Muhammed'i esirgesin korusun kuvvetimizi artırsın birlik beraberlik versin inşallah.
  • Müslüman 14.05.2021 04:47
    Allah'ım sen bizleri affet bi şey yapmadan izliyoruz. sadece içimizden bugz ediyoruz onların vebalini bizden sorma Allah'ım onlara yardım et yarabbim amin
  • Mehmet Kazıcı 14.05.2021 00:40
    Bir avuç FİLİSTİNLİ deyilki bir avuç lanetlenmiş domuz kavmine karşı savaşıyor domuz sürüsü olan abd ile aslında savaşıyor
  • aha 13.05.2021 23:39
    maşaallah yenilmeyecek ordu yoktur bacım türk ordusu hariç oda ancak şehit olur lakin yine kalkar savaşır allahın izniyle. mescidi aksa bizim için çok çok kıymetlidir.
  • İsmail* 13.05.2021 22:59
    Ey arap yöneticileri şu kadın kadar yüreğiniz yok ruhunuzu şeytana satmışsınız
Daha fazla yorum görüntüle