Gazze'deki ambulans şoförü dehşeti anlattı

İsrail'in gerçekleştirdiği saldırıların en yakın tanıklarından biri olan ambulans şoförleri, bölgede yaşanan vahşeti birinci ağızdan anlattı.

Gazze'deki ambulans şoförü dehşeti anlattı
Gazze'deki ambulans şoförü dehşeti anlattı
GİRİŞ 18.05.2021 12:30 GÜNCELLEME 18.05.2021 12:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail'de yaşanan zulmün en önemli tanıklarından biri Ambulans şoförleri. Her İsrail bombardımanının ardından yaralıları hayata döndürebilmek için adeta ölümcül bir mücadele sergileyen Gazze’deki ambulans şoförleri yaralıları hastaneye ulaştırmak için hem ölümü göze alıyor hem zamana karşı yarışıyor.

"İNSAN TAHAMMÜL EDEMEZ"

Feda İfani de bu şoförlerden biri. İfani yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyor: Gördüğümüz manzaralar öyle dehşete düşürücü ki, anlatamam. Çocuklar, kadınlar hepsi silahsız. Bu gördüklerimize dünya üzerinde hiçbir insan tahammül edemez.

İsrail katliamının sürdüğü Kudüs ve Gazze’de arama kurtarma ve sağlık ekipleri de ölümü hiçe sayıyor. O isimlerden biri olan Gazzeli ambulans şoförü, Feda İfani, kurbanların çoğunluğunun çocuklar ve kadınlar olduğunu söyledi.

"ARALARINDA HİÇ ASKER YOK"

İfani, şunları söyledi:

“Gördüğümüz manzaralar öyle dehşete düşürücü ki, anlatamam. Bizim işimiz insanları kurtarmak, kendi halkımızı kurtarmak. Fakat aynı zamanda öyle dehşet manzaralar görüyorsunuz ki. Çocuklar, kadınlar hepsi silahsız. Ellerinde hiçbir silah olmayan sivil insanlar. İnanın bütün varlığımla teminat veririm ki, bu gördüklerimize dünya üzerinde hiçbir insan tahammül edemez. Bugünlerde karşılaştığımız sadece bunlar. Kurtardıklarımızdan yüzde 80’i kadın ve çocuklar. Onların arasında hiç bir asker yok.”

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 2
  • Tr yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ambulans şoförün uniformasi göğsüne 6 yıldızlı logosu dahi siyonist. O uniformaya Kızılay konulmalı
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı