CNN paylaştığı videodaki görüntülerinin Pentagon'un devam etmekte olan UFO soruşturmasına ait olduğunu ifade etti.

ABD Donanmasına ait bir geminin yakınında çekilen UFO görüntüleriyle ilgili Pentagon'dan "İnceleniyor" açıklaması geldi. Eski ABD Başkanı Barack Obama da sorular üzerine, "Tam olarak nasıl hareket ettiklerini ve yönlerini bilmiyoruz" dedi.

ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) elindeki UFO görüntüleri tartışması devam ediyor.

Ülkenin San Diego kenti kıyılarında siyah bir objenin denize inerek ortadan kaybolduğu görüntülerine Pentagon'dan açıklama geldi.

Pentagon, görüntülerin incelendiğini, raporun kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.

"TANIMLANAMAYAN UÇAN NESNE"

ABD Donanması, FLIR1 adını verdiği bir video kaydetmişti. 2015 yılında kaydedilen görüntülerde bir cismin gökyüzünde hareket ettiği görülüyor.

Atlantik Okyanusu'nun 35 bin feet yukarısında üçgen şeklinde bir obje, Pentagon tarafından tanımlanamayan uçan nesne olarak nitelendirildi.

Görüntüleri paylaşan belgeselci Jeremy Corbell, "Bu ya dünyadan ya da değil, henüz bilmiyoruz. Bu, öğrenmeye devam edeceğimiz daha büyük bir şeyin parçası" dedi.

OBAMA'DAN UFO AÇIKLAMASI

James Corden'ın The Late Late Show programına katılan eski ABD Başkanı Barack Obama da UFO ile ilgili sorular üzerine konuştu. Obama, videoda gözüken nesnelerin ne olduklarını çözemediklerini vurgulayarak, "Tam olarak nasıl hareket ettiklerini ve yönlerini bilmiyoruz. Kolay açıklanabilir bir rotaları da yok. Tahminimce insanlar halen bu işin araştırılmasına oldukça önem veriyor ama bugün size söyleyebilecek başka bir şeyim yok" dedi.

Yorumlar 52 Yorum Var
  • Alper Ağa 24.05.2021 14:46
    ABD hukumeti mali sorunları örtmek için gündem değiştiriyor .çünkü bizde olsa muhalefet bunu derdi orda aşağılık siyaset yok demekki
  • Maruf 24.05.2021 11:40
    Elon Musk, biz zaten UFO'yuz, dünyanın her yerinde görülebiliriz. dedi mi demedi mi? Kayıtlaraaa baksınlar, sinyallereee baksınlaar. Ulann maskeli yılan? Seni yandan çarklı. Bill de oradaydı değerli savcılar. Ben kendisine billi billi derim. Lan Bill. Corona Bill. Billdin mi? Fedaileer, ufolar nerden geçtileer? Kaç dakika oldu? UFO filosunuuu kuracağız kardeşleriim.
  • Kazım Ali 24.05.2021 10:07
    Kovboyların terör estirdiği dünyada ufo ve şeytanlara ihtiyaç yoktur. Terör devletleri algı yönetimi adına bu masalları uyduruyorlar. Ufo aparatları CIA uzay gemisinden başka bir şey değildir!
  • vay be arkadaş 24.05.2021 09:55
    arkadaşlar ben size desem ki koskoca evrende siz dünyalılar varsınız tabi tabi diyeceksiniz ,desemki koca evrende siz insanların da farklı insanlar olan gezegenler var .hade ordan diyeceksinz.bir kaysının 500 çeşiti var ama hepsi kaysı tek fark büyüklük tad renk vs.deymi.evet diyeceksiniz.yada bir inek bir çeşit diyil mondofonu var hollandası var yerlisi var ama sonucda inek ama hepsi birbirinden farklı evet diyeceksinz..eee bire cücük kafalıllar neden evrenin bir başka güneş sisdeöminde insan yada cin yada topraktan yaratılan yada ateşden yaratılan yani elementlerinden varlıklar olmasın.evrenin bir güneş sisdeminde varsanız ha!
  • Eskimalatyalı 24.05.2021 09:09
    UFO' ları neden hep Amerikalılar görüyor? Yoksa uzaylılar dünyada sadece Amerikalılara mı görünme kararı aldılar? Bunların hepsi birer kurgu ve düzmece. Birde uçan daire şeklinde uçak üretildiğini de biliyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle