Nüfusunun yarısını aşılayan İngiltere'den 'felaket' haberi!

İngiltere'de son 24 saatte 7 bin 540 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası görülmesiyle şubat ayından bu yana ilk kez günlük 7 bin sınırı aşılmış oldu. Böylece geçen haftadan bu yana vaka sayıları yüzde 74 arttı.

Nüfusunun yarısını aşılayan İngiltere'den 'felaket' haberi!
Nüfusunun yarısını aşılayan İngiltere'den 'felaket' haberi!
GİRİŞ 10.06.2021 07:22 GÜNCELLEME 10.06.2021 07:23
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Yetişkin nüfusunun yüzde 54'ünü asşılayan İngiltere'de geçen hafta 4 bin 330 olarak kayda geçen günlük vaka sayısı ise bir hafta içinde yüzde 74 artarak bugün 7 bin 540 oldu. Böylece 7 bin 434 vakanın kaydedildiği 27 Şubat'tan bu yana en yüksek günlük vaka artışı görüldü.

İngiltere Halk Sağlığı Kurumu, ilk olarak Hindistan'da görülen "Delta" varyantının, Alfa (İngiltere) varyantını geride bırakarak ülkede en baskın tür haline geldiğini duyurmuştu.

Bu arada, son 24 saatte 136 bin 802 ilk, 313 bin 482 de ikinci doz aşı uygulandı.

İki doz aşı yaptıranların toplam sayısı 40 milyon 710 bin 319'a, ikinci doz aşıyı olanların toplam sayısı ise 28 milyon 540 bin 844'e ulaştı. Ülkede yetişkin nüfusun yüzde 77'si ilk, yüzde 54'ü de ikinci doz aşısını yaptırdı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 69
  • cola boykott 2 yıl önce Şikayet Et
    corona bitmez
    Cevapla
  • Selşm can 2 yıl önce Şikayet Et
    Günlük 7400 vaka bişey değil..! Ölüm oranından bahsetmiyor..! Demek ki çok çol azmış daha önce ..! Artış oranının %74 olmadı ysnıltmasın.. Normal yaşama dönünce bu artış doğal, ölğm oranı axalsın yeter ki..
    Cevapla
  • Çelik kapı 2 yıl önce Şikayet Et
    Virüs son günlerini yaşıyor 6 aya kalmaz geldiği gibi gider bundan da aşı etkisi değil çünkü aşı iç bir işe yaramıyor bunu doğa yapacak doğa kendisine ait olmayan bir şeyi yok eder insan işi ise bu virüs doğa onu yok eder
    Cevapla
  • serra 2 yıl önce Şikayet Et
    çok "doğacı" bir yorum...bu mantıktan gidersen tüm virüsleri doğa yok etmeli...haydı kapatın hastaneleri...artık doğaya dönmeli
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki aşıda kar etmemiş.
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaaaaa herkes kendisinden sorumludur hesap vereceği tek merciği Hz Allahtır. İsteyen vurdurur isteyen vurdurmaz isteyen sever isteyen sevmez. İsteyen okur isteyen okumaz. Zorla vurdur zorla sevdir zorla 12 yıl okut bunun bir değeri yok zorlayanlar art niyetli kişilerdir. Çoooooook korkanı milyar kez aşıla. İsteyen hergün et yer isteyen vejeteryandır bunun gibi.
    Cevapla
  • Bir Dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Eline diline sağlık kardeş Aynen öyle Hem her yerde saygı derler hem saygı göstermezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri