Seri katilin evinden onlarca kişinin ceset parçası çıktı

Meksika'nın başkenti Mexico City'de yaşayan bir seri katilin evinin altını kazıyan müfettişler 17 farklı kurbana ait 3 bin 787 kemik parçası bulduklarını açıkladı. Şüphelinin, cesetlerden fileto yaptığı ortaya çıktı.

Seri katilin evinden onlarca kişinin ceset parçası çıktı
Seri katilin evinden onlarca kişinin ceset parçası çıktı
GİRİŞ 14.06.2021 12:20 GÜNCELLEME 14.06.2021 16:39

Meksika'nın başkenti Mexico City yakınlarındaki Atizapan de Zaragoza'da yaşayan 72 yaşındaki bir kasabın evinde 17 kişiye ait 3 bin 787 kemik parçası bulundu.

17 KİŞİYE AİT CESET PARÇALARI

17 Mayıs'tan bu yana yürütülen kazılarda yetkililer, zanlının yaşadığı evin zeminini kazdı. Kazıların, zanlının aynı mülkte kiraladığı diğer birkaç odanın altındaki toprağa kadar genişletilmesi planlanıyor.

Evde ayrıca, yıllar önce kayıp oldukları belirtilen kişilere ait kimlik kartları bulundu. Şüphelinin evinde beton zeminlerin altında bulunan kemik parçalarının sayısı cesetlerin küçük parçalara ayrıldığını gösteriyor.

SON KURBANININ PARÇALARINDAN FİLETO YAPTI

Savcılar tarafından yalnızca "Andrés" olarak tanımlanan şüphelinin eskiden bir kasap olduğunu  ve son kurbanını parçalara ayırıp fileto yaptığı ifade edildi.

ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

Mexico City Savcılık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, “Kemik parçaları, her birinin dikkatlice temizlenmesini, vücudun hangi bölümü olduklarını belirlemeyi ve ardından anatomik pozisyonlarına yerleştirmeyi içeren, yaklaşık kurban sayısını belirlemek için bir yöntem sağlayan 'lateralizasyon' çalışmalarına tabi tutuluyor. Yapılan analiz, şimdiye kadar bulunan kemik parçalarının muhtemelen 17 kişiye ait olabileceğini gösteriyor" denildi. 

Yürütülen çalışmalar kapsamında kurbanlara ait kıyafetler ve bazı fotoğrafların da bulunduğu belirtildi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!