Putin adımı attı! Dünyaya gözdağını verdi

Rusya Devlet Başkanı Putin, "Sualtında, yüzeyde ve havadaki herhangi bir düşmanı tespit etme ve gerekirse ona karşı 'önlenemez' bir saldırı gerçekleştirme yeteneğine sahibiz" dedi.

Putin adımı attı! Dünyaya gözdağını verdi
Putin adımı attı! Dünyaya gözdağını verdi
GİRİŞ 25.07.2021 18:57 GÜNCELLEME 25.07.2021 18:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Donanma Günü kapsamında St. Petersburg şehrinde gerçekleştirilen deniz geçit törenine katıldı.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve diğer bakanların da katıldığı törende Rusya’nın en önemli deniz unsurları arasında gösterilen Mareşal Ustinov füze kruvazörü, Amiral Kasatonov fırkateyni, Proje Corvette 20385 Thundering savaş gemisi, Stoyky, nükleer denizaltılar ve Rus Hava Kuvvetleri’nin gösteri uçakları yer aldı. Rus askerlerinin gösterilerinin yanı sıra Rus donanmasına ait gemi ve denizaltılar, geçiş töreninde Rusya lideri Putin’i selamladı.

Putin, konuşmasında Rus donanma gücünün gününü tebrik ederek, “Sayın denizciler, emir subayları, subaylar, generaller ve amiraller, sevgili gaziler, sevgili Rusya vatandaşları, sizi Donanma Günü vesilesiyle tebrik ediyorum. Bu bayram, geçit törenlerinin ciddiyeti ve güzelliği ile görkemli. Anavatanın deniz sınırlarının tüm kuşak savunucularının birliğinin habercisi. Tüm Rusya için, halkımız için önemli ve değerlidir. Zira denizcilerin, öncülerin cesareti ile anavatanımız bir araya geldi ve güçlendi, ihtişamlı bir hale geldi” dedi.

“Önlenemez saldırı gerçekleştirme yeteneğine sahibiz”

Rus donanmasının gelişiminden bahseden Putin, “Rusya en kısa sürelerde önde gelen deniz güçleri arasında hak ettiği yerini aldı, mütevazı bir Petrovsky botundan başlayarak okyanusta görev yapan güçlü gemilere ve nükleer füze taşıyıcı denizaltılara kadar muazzam bir gelişme yolundan geçti. Etkili uzun ve kısa menzilli deniz uçak filosuna, güvenilir kıyı savunma sistemlerine, dünyada hala benzeri olmayan, sürekli ve başarıyla geliştirdiğimiz en yeni hipersonik yüksek hassasiyetli silah sistemlerine sahip oldu" diye konuştu.

"Rusya’nın deniz güçleri dünya okyanusunun hemen hemen tüm bölgelerinde bulunuyor" diyen Putin, "Baltık, Kuzey, Pasifik, Karadeniz, Hazar Filosu, savaş gemileri, tekneler ve muhrip gemileri de dahil filolarımızda görev yapan kahraman denizcilerimiz ve yetkin komutanlar herkes tarafından bilinir” ifadelerini kullandı.

Putin, "Sualtında, yüzeyde ve havadaki herhangi bir düşmanı tespit etme ve gerekirse ona karşı önlenemez bir saldırı gerçekleştirme yeteneğine sahibiz" diyerek Rus denizcilere "Geri çekilmeyin ve gemiyi asla terk etmeyin'' mesajı verdi.

YORUMLAR 27
  • Vay bee 2 yıl önce Şikayet Et
    Değerli Dostum Putin’e söyle TEL RIFAT Bölgesinden atılan Bomba ile Askerlerimizin 2 . Şehit 2. Yaralı gazi oldu ...
    Cevapla
  • Jdjdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Batakmı ne yoksa öyle denir mi var birşeyler
    Cevapla
  • Adalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ver votkayı sana Tankı satsın
    Cevapla
  • Elazigli.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar o koca koca ordularla el kadar Çecenlere yenildiklerini unuttular mi
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya topraklarının üçte ikisini türklerin öz yurtlarına çökerek elde etmiştir. Bunlarında batı emperyalizminden bir farkı yoktur, hatta daha da vahşidirler. Al birini vur ötekine. Dağlık Karabağı ermenilere işgal ettirerek azerbaycanlı türk kardeşlerimizin katledilmelerinin hem sebebi hemde sorumlusudurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!