Aşı karşıtıydı, coronadan öldü: Zamanı geri çevirebilse...

İngiltere’de kendini aşı karşıtı olarak tanımlayan 34 yaşındaki Matthew Keenan corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Keenan, aşının faydası olmadığına dair söylemleriyle tanınan bir futbol antrenörüydü.

Aşı karşıtıydı, coronadan öldü: Zamanı geri çevirebilse...
Aşı karşıtıydı, coronadan öldü: Zamanı geri çevirebilse...
GİRİŞ 27.07.2021 17:40 GÜNCELLEME 27.07.2021 17:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Corona virüse karşı aşılama çalışmaları devam ederken, aşılama hızı her geçen gün yavaşlıyor. 

Hükümetler ve yönetimler aşılama yüzdesini artırmak amacıyla teşvikler sunarken, aşı karşıtlarıyla mücadele de sürüyor.

İngiltere’de yaşayan 34 yaşındaki Matthew Keenan, aşı karşılığı ile çevresine aşının faydası olmadığına dair söylemleriyle tanınan bir futbol antrenörüydü.

OLDUKÇA SAĞLIKLIYDI

Oldukça sağlıklı, futbol koçluğu yapan ve çevresindekiler tarafından iyi bir baba olarak tanınan Matthew Keenan, Temmuz ayının başında ağır bir şekilde rahatsızlanarak İngiltere'nin Bradford şehrinde hastaneye kaldırıldı.

İki hafta önce hastaneye kaldırılan ve doktorların onu yapay komaya sokmasından hemen önce, "Keşke aşı yaptırsaydım" dediği belirtilen Keenan’ın geçtiğimiz gün Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

'EĞER ZAMANI GERİ ÇEVİREBİLSE AŞI OLURDU'

Hayatını kaybetmesinin ardından Keenan’ın oksijen maskesi taktığı bir fotoğrafını paylaşan Dr. Leanne Cheyne, yaşanan durumu resmi Twitter hesabında, 'Matthew, hikâyesini dünyayla paylaşmama izin verdi. 34 yaşında aktif bir sporcu ve baba. Covid'e yakalanana kadar da aşı karşıtıydı” diye ifade ederken “Eğer zamanı geri çevirebilse aşı olurdu. En ağır durumdaki hastalarımız aşılanmamış olanlar ve 40 yaş altı kişiler. 'Matthew hayatı için savaşıyor, siz aşı olun ve kendi hayatınızı kurtarın” dedi.

Aşı karşıtlığı ile tanınan Matthew Keenan’ın hastalığı ağırlaşmadan önce yaşadığı sırt ağrısının hayatında yaşadığı en kötü ağrı olarak nitelemiş, Facebook gönderisinde yaptığı açıklamada, "Corona gerçek ve beni paramparça etti" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 26
  • EMS 2 yıl önce Şikayet Et
    ali... bi ezberlemişiniz rockfeller. kim bunlar ya. sen mücadele et çabala. senin inandığın Allah aciz mi. onların hesabı var ise Allahın da bir hesabı vardır. onların planını kendi başlarına geçiriverir rabbim
    Cevapla
  • keremcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl bu zaman erilerine bakın vaka ve ölüm sayıları şu andakinin 1/4 oranındaydı.E şimdi aşı geldi niçin azalma olmadı Bilakis 4 katına çıktı.
    Cevapla
  • keremcan 2 yıl önce Şikayet Et
    BU İŞİN içinde aşı firmaları olabilir.Trilyon dolarlık bir sektör bu.Gerekirsse adamın sülalesini temizlerler.Tabi bildiğimiz yoldan değil kendi bildikleri yoldan.
    Cevapla
  • keremcan 2 yıl önce Şikayet Et
    KORONA insanı öldürmez.İnsanı öldüren ecelidir.
    Cevapla
  • EMS 2 yıl önce Şikayet Et
    ...keremcan.... Ama Allah da eceli bir sebebe bağlamış. Tedbir bizden takdir Allah tan
    Cevapla
  • Menusa 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanzanya devlet başkanıda öldürüldü bu sebepten,az düşünelim,herşeye hemen kanmayalım,,,
    Cevapla
  • See you 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi yaa esbiriye bak çay demle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço