ABD'de Bayraktar TB3 analizi: Türkiye önemli bir caydırıcı güce sahip olacak

ABD'li Defense News, geliştirme çalışmaları süren Bayraktar TB3'ün devreye girmesiyle Türkiye'nin önemli bir caydırıcı güce sahip olacağını ifade etti.

ABD'de Bayraktar TB3 analizi: Türkiye önemli bir caydırıcı güce sahip olacak
ABD'de Bayraktar TB3 analizi: Türkiye önemli bir caydırıcı güce sahip olacak
GİRİŞ 07.08.2021 08:56 GÜNCELLEME 07.08.2021 08:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin insansız hava araçları dünya basınında yer almaya devam ediyor. Geliştirme çalışmaları süren Bayraktar TB3, ABD'nin önemli savunma sitelerinden birine konu oldu.

ABD'nin önemli savunma haberleri sitesi Defense News, geliştirme çalışmaları süren TB3'ün devreye girmesiyle Türkiye'nin önemli bir caydırıcı güce sahip olacağının altını çizdi.

Haberin başlığında Türkiye'nin denizde savaş uçağı filosu oluşturduğu vurgusu yer aldı.

TB3 BU ALANDAKİ ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURACAK

TB3'lerin Türkiye'nin önemli savaş gemisi projelerinden olan TCG Anadolu ile birlikte görev yapacağı da haberde yer alan önemli başlıklardan biri oldu.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın "TB3 bu alandaki önemli bir boşluğu dolduracak" sözüne de vurgu yapan haber sitesi, TB3'ün 2022'de gökyüzüyle buluşacağını belirtti.

Haberin detayında TB3'lerin kanatlarının katlanabileceği ve gemide 30 ila 50 SİHA'nın konuşlanabileceği, bin 450 kilogram ağırlığa araçların ve maksimum uçuş süresinin 24 saat olacağı yazıldı.

KAYNAK: DEFENSE NEWS
YORUMLAR 11
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet bunlar eğer övüyorsa altında mutlaka bir şey vardır ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ bakın içimizdeki vatan hainleri sanatçı yazar artis yönetmen heykel traş hep bir ağızdan sözde bildiri yayınladılar su uyur düşman uyumaz diye boşa dememişler bizim ilk önce içimizdeki vatan hainleri ni yok etmeliyiz herkez çok uyanık olmalı
    Cevapla
  • Bekir SAĞLAM 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar daha başlangıç allahın izniyle daha iyi günler göreceğiz.
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Ülkeden korkuluyorsa o ülke güçlüdür.Osmanlıdan 《Türklerden》 heb korktular.Şimdide Türkiyeden korkuyorlar.Sömürü ve zulüm düzenlerini Türkiye bozacak bunu çok iyi biliyorlar.Korkuları bundandır.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü ? Bu kadar övmeleri normal değil. Örnek Karabağ ve Libya. Övdüler övdüler sonra da bunlar için önlem almaya başladılar ve ambargo uygulamaya başladılar
    Cevapla
  • Osman demir 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD AB Siz versenizde vermesinizde Türkiye yolunu buldu Recep Tayyip Erdoğan başımızdan Allah eksik etmesin Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?