Son dakika haberi: Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Afganistan'da ele geçirilemeyen son bölge olan Pençşir'i ele geçirdiklerini duyurdu.

Mücahid, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Pençşir'deki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

"Düşmanın son yuvası Pencşir vilayeti de tamamen fethedilmiştir" ifadesini kullanan Mücahid, yayınladığı yazılı metinde Pençşir'in ele geçirilmesiyle ülke genelinde savaşın tamamen sona erdiğini kaydetti.

Öte yandan Pençşir’de Taliban’a teslim olanların “yol harçlıkları da verilerek” serbest bırakıldığı anlar kameralara yansıdı.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Adil 07.09.2021 00:19
    Kimse talibani tanımadan yorum yapıyor. Millet ABD Afganistan dan ayrıldı diye üzülüyor. Yazıklar olsun. Şu yorumları yapan arkadaşlar. Bekleyin gorelim. Zaman neyi gösterecek. Adamlari medyanın da etkisi ile her türlü şeye benzettiniz. Ayıptır yav. Adamlar Hanefi mezhebine sahip ve ehli sünnet. Batı medyası kafası ile yatıp kalkıyorsunuz. Adamlar bağımsızlık mücadelesi verdi ve kazandı. Siyonistlerin safında yer almayı bırakın artık.
  • mavi joker :) 06.09.2021 23:13
    ısın ıcınde cın varsa tamam turkıyeye savas acarlar yakında
  • vatandaş 06.09.2021 22:39
    Taliban kimin parasını dağıtıyor. Talibanın gelir kaynağı nedir?Çin bu paraları babasının hayrına vermediğini yakında göreceğiz.Kısa vadede Türkiye kazançlı çıkacak, ancak uzun vadede Çin bütün dünya ile birlikte Türkiye'nin de başına bela olacak.Abd'yi sermayesiyle süper güç yapıp, dünyanın başına bela eden siyonist akıl, şimdi Abd'den çok tehlikelisini dünyanın başına bela ediyor.Çin şirketlerinin çoğunun sahibi batılılar.
  • ismail 06.09.2021 22:34
    kılıçaslan efendi taliban ruslarıda gömdü abdnin leşlerini de.sen hayal dünyasında yaşıyorsun
  • ismail 06.09.2021 22:33
    cihan efendi herkesi kendin gibi zannetmee
Daha fazla yorum görüntüle