İsrail'deki bir hapishaneden, tünel kazarak 6 Filistinli tutuklunun kaçtığı ana ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.Görüntülerde, İsrail'in yüksek güvenlikli diye övündüğü hapishaneden kaçan mahkumların, ellerini sallayarak dışarı çıkmaları ise İsrail'i adeta madara etti.

Kaçakların, cezaevinde aynı koğuşta kaldıkları ve 10 metrelik bir tünel kazdıkları ifade edildi.Güvenlik güçleri, ülkenin kuzeyindeki Gilboa Hapishanesi'nden kazdıkları tünellerden dün gece kaçan 6 Filistinliyi aramayı sürdürüyor. Kaçanlar, Fetih örgütünün silahlı kanadı El-Aksa Şehitleri üyesi Zekeriya ez-Zebidi ve İslami Cihad örgütü mensubu Yakub Nufeyat ile Muhammed Kasım el-Arıda, Yakub Mahmud Kadri, Eyhem Fuad Kemamci, Mahmud Abdullah el-Arıda adındaki 5 kişiden oluşuyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • TÜRK 09.09.2021 13:43
    zaten israil zavallı ve korkak yaratıkların adı.onun tasması amerikan köpeklerinin elinde. onlar çapulcu,terörist,katil Aslında onların korkulu rüyası Kahraman Filistinli kardeşlerimiz.İsrail yaratıklarının sonunu İnşallah Kahraman Filistinli ler en kısa zamanda getireceklerdir.Kahrolsun Bebek katilleri yaratıklar
  • Ahmet Yazar 07.09.2021 12:41
    Türkiyedeki bütün tohumlar israil malı yediğimiz ekmeğin bile kim madara tekrar düşünelim derim