Erdoğan'dan ABD'de yaşayan Trabzonlu çifte anlamlı jest

Birleşmiş Milletler toplantısı için Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk çiftin henüz doğmamış çocuklarının ismini verdi.

Erdoğan'dan ABD'de yaşayan Trabzonlu çifte anlamlı jest
Erdoğan'dan ABD'de yaşayan Trabzonlu çifte anlamlı jest
GİRİŞ 21.09.2021 13:10 GÜNCELLEME 21.09.2021 13:10
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından The Manhattan Center'da düzenlenen "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" konferansına katıldı. Konferansın açılış müziğini Amerika'da yaşayan Trabzonlu Öğretim Üyesi Faruk Kanca icra etti. Günümüzde dünya genelinde yaygın olan Islamiafobi'yi bir nebze olsun durdurabilmek ve İslamiyet'in hoşgörüsünü evrensel bir dil olan müzikle göstermek isteyen öğretim üyesi Faruk Kanca, açılışta Yunus Emre temalı eserleri icra etti. Piyano ile Yunus Emre temalı eserleri icra eden öğretim üyesi Kanca, izleyenlerin oldukça beğenisini kazandı.

ÇİFTİN BAŞARISI ERDOĞAN'IN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Konferanstan sonra öğretim üyesi Faruk Kanca ve eşi Rutgers Üniversitesi doktora öğrencisi Özel Eğitim Öğretmeni Çilem Kanca'yı kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen Kanca çiftinin yeni doğacak çocuklarına isim verdi. Çiftin doğacak çocuğuna 'Ayşe Betül' ismini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca bebek için çifte bir Cumhuriyet altını hediye etti.



"BİZİM İÇİN GÜZEL BİR ANI OLDU"

Buluşmada çok heyecanlandığını belirten Çilem Kanca, "Sayın Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizi kabul ettiği için çok mutlu olduk. Dördüncü çocuğumuzu kısa süre içerisinde kucağımıza alacağız. Cumhurbaşkanımız hamile olduğumu öğrenince çocuğumuzun adını verdi. Bizi çok onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Eşimle biz Trabzonluyuz. Yaklaşık 10 yıldır Amerika'dayız. Eşim Sürmeneli, ben Ofluyum. Cumhurbaşkanımızla bir araya gelmek bizim için güzel bir anı oldu" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • Akil 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı ömür versin bebeye. çiftin dünyaca ünlü başarısı neymiş orayı anlayamadım.
    Cevapla
  • gavurlar 2 yıl önce Şikayet Et
    kafir diyarinda artik ne beklenir
    Cevapla
  • Bakara S. 165. Ayet 2 yıl önce Şikayet Et
    "İnsanlardan bazıları Allah'tan başkasını Allah'a denk tanrılar edinir de onları Allah'ı sever gibi severler. İman edenlerin Allah'a olan sevgileri ise onlarınkinden çok daha fazladır. Keşke zalimler azabı gördükleri zaman anlayacakları gibi bütün kuvvetin Allah'a ait olduğunu ve Allah'ın azabının çok şiddetli olduğunu önceden anlayabilselerdi."
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse Allah cc inkar etmiyor ve onun yerine kimseyi koymuyor
    Cevapla
  • Cafer Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz ondan razıyız Allah da ondan razı olsun. Fatih Erbakan babasının oğlu olduğunu ispatladı ve küreselcilere teslim olmayan tek parti lideri olarak bu milletin yanında yerini aldı.
    Cevapla
  • zuhur_vakti 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesaj açık emriniz'deyim! Küresel sistem dediği,Yeni Dünya düzeni! Hiç kimse'Meclisten ve Hükümetten bir şey beklemesin! SATILDIK! Biz birbirimize sahip çıkmaz isek, birbimizin ölümlerine şahit olacağız! Küresel sistemde fazla insana yer yok! Birbirimize sahip çıkmazsak, öleceğiz!
    Cevapla
  • Necdet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bm binasının karşısına adam türk binası dikmiş artık bende varım diyor sizin gibi dar düşünceli vatandaşda yok teslim oldu yok bittik ettik hadi ordan hadi ordan herşey daha yeni başlıyor
    Cevapla
  • Turizmci 2 yıl önce Şikayet Et
    tek amaçları çocuk ABD. vatandaşı olunca uzerınden sonsuz oturum izni almak sanki bilmiyoruz
    Cevapla
  • ecdad 2 yıl önce Şikayet Et
    10 senedir orada... 4. çocukları olacak sen halen uyuyorsun ;)
    Cevapla
  • vize işi 2 yıl önce Şikayet Et
    adam omur boyu demiş, eğitim sebebiyle geçici dememiş ince gör mehmet bu işlerden anlamadığın belli
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adamlar zaten oturma iznini almış oralı daha sen neyin kafasını.guduyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…