ABD'li komutan: Rusya silahla donatılmış matruşka bebeği yörüngeye yerleştirdi

ABD Uzay Kuvvetleri Komutanı General John Raymond, Rusya'nın ABD uydularını yok edebilecek silahla donatılmış bir "matruşka bebeği" alçak yörünge uydusu yerleştirdiğini duyurdu.

ABD'li komutan: Rusya silahla donatılmış matruşka bebeği yörüngeye yerleştirdi
ABD'li komutan: Rusya silahla donatılmış matruşka bebeği yörüngeye yerleştirdi
GİRİŞ 21.09.2021 22:17 GÜNCELLEME 21.09.2021 23:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Uzay Kuvvetleri Komutanı General John Raymond, ABD merkezli bir askeri ve havacılık eğitim derneği olan Hava Kuvvetleri Birliğinin 2021 Hava, Uzay ve Siber Konferansı'nda yaptığı açıklamada, Rusya'nın iletişim, komuta, kontrol ve hassas hedefleme için hayati önem taşıyan ABD uydularını yok edebilecek silahla donatılmış bir "matruşka bebeği" alçak yörünge uydusu yerleştirdiğini kaydetti. Raymond, "Rusya'nın ABD uydularını imha etmek için bir silahla donanmış, ABD uydularını imha etmek için yörüngede bir matruşka bebeği uydusu var. Bu, uzayı bir kuvvet çarpanı olarak kullanma yeteneğimizi reddediyor" ifadelerini kullandı.


General Raymond, uydunun bir Rus matruşka bebeği gibi, bir iç uydu kapsülünü ortaya çıkarmak için açılan bir dış muhafaza ile tasarlandığını ve bu kapsülün açılarak ABD yörüngesindeki uyduları güvenli bir mesafeden ateş edebilen ve yok edebilen bir silahı ortaya çıkardığını bildirdi. Raymond, uydunun uzun menzilli hassas hedefleme için gerekli olan ABD uzay varlıklarını yok etmeyi hedeflediğini kaydetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi de ne var savac da zaten yok edersin o teknik var ise yok etme kafana vursun o sistem sayesinde bence ayni seyi biz de yapacagiz seni uzay da vursun bilgi versin sen bak ne guzel ayni seyi usa israil de yapiyor uydu gerek oldumu vurursun
    Cevapla
  • Dadaş 25. 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki sizinkiler çiçek taşıyor
    Cevapla
  • Mehmet Orakçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi taktik asıl Rusya'yı Haritadan silecek şekilde nükleer silahlar ile aniden saldıracak olan Amerika..... Bunlar kendilerine ayit olan silahları asla söylemezler, Hedefleri deki Düşman ülkeyi çok güçlü olduğunu söyleyerek yanlarına destek bulurlar. Saddam için kimyasal silahları var şöyle böyle dediler fiyasko cikti. İran'a da, aynı taktik yapiuorlar bunların savaş taktiği daima düşmanı çok tehlikeli ve güçlü olduğunu imaa ederler....
    Cevapla
  • birecikli 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda havada bulut görse kokuyorlar yağmur yağacak ıslanacağız diye
    Cevapla
  • kahrol chpkk 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi seytanlara az bile yapiyor ruslar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi