Amerika'nın New York kentindeki apartman binasında yaşayan komşularının ölümünü araştırırken kendilerini birdenbire gerçek bir suç olayının ortasında bulan üç yabancıyı anlatan Amerikan dizisi Only Murders In The Building'de, Türkiye katliam ve soykırım yapmakla suçlandı.

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez'in başrolünde olduğu dizinin bir sahnesinde, geçmişe dönük anılarından bahseden bir karakter, "Yunan ve Ermeni soykırımını hatırlıyor musunuz?" ve "Türkler Yunanları katletmeye başlayıp..." ifadelerini kullanıyor.

Dizinin o sahnesinde, karakterler arasında geçmişe dair anılardan bahsediliyor ve o esnada şu ifadeler kullanılıyor:

"Yunan ve Ermeni soykırımını biliyor musun? Benim büyükannem Evangelia, Türkler Yunanları katletmeye başladığında genç bir kadındı."

Dijital yayın platformu Hulu'nun dizisinde, Steve Martin, Martin Short ve ABD'li şarkıcı-oyuncu Selena Gomez rol alıyor."

Yorumlar 142 Yorum Var
  • murat 26.09.2021 15:11
    Irakta katledilenleri anlatın siz
  • hakan 25.09.2021 16:41
    Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche
  • hotoverek 25.09.2021 00:24
    selena Türk değil müslüman değil. mam Türk düşmanı müslüman düşmanı. chp gibi..
  • Murat Yrc 25.09.2021 00:18
    Ülkemizi asılsız iftiralarla suçlamaya çalışanların tarihlerine bir bakmalı, Amerika kızılderililerin soyunu kuruttu, siyahilerin atalarını köle olarak kullandı katletti günümüzde aynı işkenceler hala devam ediyor, dünyaya ihraç ettikleri demokrasi (!) herkesin malumu, italya, fransa ingiltere bunlardan geri kalır değil.
  • Şalsm 25.09.2021 00:11
    Bunları görünce haksız yere suçlanınca keşke yapsaydıkta suçlamalar yerini bulsaydı onların yaptıklarına bir cevap olurdu
Daha fazla yorum görüntüle